Hae
Big mamas home

Arkikuva 8/52: Hiihtolomaviikko

Kuten monessa muussakin pääkaupunkiseudun perheessä, täälläkin on ollut hiihtolomaviikko. Arkikuva on myös sen mukainen. Se kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kaksi kappaletta lomailevia lapsia kotona, koko ajan tekemistä ja menemistä. Koti on aika ajoin sen näköinenkin. Minä olen pääasiassa taistellut meidän olohuoneen puolesta, että siellä olisi edes joten kuten siistiä. Parina viime päivänä se ei ole onnistunut, koska olen ollut itse niin huonovointinen.

 

Tällä viikolla lapset ovat todella yllättäneet sillä, miten isoja, osaavia ja itsellisiä he jo ovatkaan. Kun minä olen ollut huonon voinnin vuoksi enemmän tai vähemmän vuodepotilaana. Lapset ovat itse ottaneet muun muassa ruokaa kaapista, kun normaalisti vaativat passausta. Selkeästi olen passannut heitä liian kanssa, vaikka aika-ajoin muistutankin ettei tämä ole hotelli. Kun kirjoitan tätä postausta, lapseni tiskaavat puolison kanssa. Taitaa olla oikeasti aika tiukentaa vaatimuksia. Toisaalta, vauvan synnyttyä isommat joutuvat todennäköisesti itsenäistymään ihan luonnollisesti, kun minun käteni eivät riitä joka paikkaan.

Sen lisäksi he ovat viihdyttäneet toisiaan, ulkoilleet keskenään meidän kerrostalon suojaisella sisäpihalla ja välissä käyneet mittaamassa minulta kuumetta, sekä silittelemässä ja halaamassa kipeää äitiä. Näissä raskaushormoneissa olen itkenyt kuin Tonava juuri sitä, miten isoja lapsia minulla on. Pienet lapset ovat suloisia, mutta on näissä isommissakin ehdottomasti puolensa. On aika mahtavaa olla myös isompien lasten äiti.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Arkikuva 7/52: Teatterissa ystävän kanssa

Arkikuva 6/52

Arkikuva 5/52

Arkikuva 4/52

Arkikuva 3/52

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *