Hae
Big mamas home

Vihreä neulepusero, jossa olen käytännössä asunut

Heippa. Täällä on aloitettu hiihtoloma yhdessä tyttöjen kanssa. Saatiin ekana yhteisenä lomapäivänä maailman ihanimmat vieraat meille yöksi. Ystäväni Erika tuli vauvansa kanssa meille yöksi ensimmäistä kertaa ja meillä on ollut todella kivaa yhdessä. Tytöt ovat aivan haltioituneita vauvasta ja leikkivät ja hoitavat häntä innoissaan. Tämän seuraaminen ei varsinaisesti tee hyvää omalle krooniselle vauvakuumeelleni.

Meillä on suunnitelmissa käydä myös uimassa ja tytöille on sovittuna lomalle myös yksi mummilareissu. Mummilareissu, koska minulla on tiedossa yhdet bileet, jossa tapaan lisää poikaystäväni ystäviä. Olen tavannut jo pari, mutta se on vasta alkua, sillä poikaystävälläni on introvertista aivan uskomattoman laaja kaveripiiri. Saa nähdä milloin viimein muistan edes puolien nimet.

Asukuvia - BMH - Big mamas home by Jenni Vihreä neulepusero, jossa olen käytännössä asunut - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Vihreä neulepusero, jossa olen käytännössä asunut - BMH - Big mamas home by Jenni Vihreä neulepusero, jossa olen käytännössä asunut - BMH - Big mamas home by Jenni Asukuvia - BMH - Big mamas home by Jenni

Vihreä neulepusero, jossa olen käytännössä asunut

Tässä vihreä neulepusero, jossa olen oikeasti viimeaikoina asunut. Jahkailin sen ostamista taas monta viikkoa, vaikka se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Tässä kolahtivat heti niin puseron malli, kuin murrettu vihreä värikin. Siitä huolimatta jahkailin neuleen ostamista, koska minulla noita neuleita riittää ja toisekseen mietin tulisiko tätä väriä kuitenkaan käytettyä.

Päädyin kuitenkin ostamaan tämän vaatekaapin siivouksen jälkeen, kun olin laittanut kierrätykseen muutamat reikäiset ja käyttämättä jääneet neuleet. Ja olen kirjaimellisesti asunut siitä. Malli on todella oversize, joten hengailen kotona ihan vaan tässä ja pikkuhousuissa.

Asukuvia - BMH - Big mamas home by Jenni Vihreä neulepusero, jossa olen käytännössä asunut - BMH - Big mamas home by Jenni Maiharit - BMH - Big mamas home by Jenni Vihreä neulepusero, jossa olen käytännössä asunut - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Neuleen kaveriksi puin tummat pillifarkut ja maiharit. Rakastan edelleen pillifarkkuja, ne on ehdottomasti eniten mua. Vaikka olen viimeisen vuoden aikana ostanut ja käyttänyt myös muun mallisia farkkuja. Pilleihin on kuitenkin aina tuttua, turvallista ja luontevaa palata. Mun edelliset mustat pillit hajosivat viime kesänä Porvoon reissulla, kun istuin Heidin autoon mun kotipihassa. Mulla siis pettää housuista aina ekana haarat ja niin tälläkin kertaa. Istuessa kuului pahaenteinen risahdus kun kuluneet saumat antoivat periksi. Suoritin koko reissun siis rikkinäisissä housuissa. Vuoden lopussa muistin kuitenkin vasta ostaa uudet.

Korvissa minulla on taas Annidiudiy:n korvakorut.

Vihreä neulepusero, jossa olen käytännössä asunut - BMH - Big mamas home by Jenni Vihreä neulepusero, jossa olen käytännössä asunut - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Vihreä neulepusero, jossa olen käytännössä asunut - BMH - Big mamas home by Jenni Vihreä neulepusero, jossa olen käytännössä asunut - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Toppatakki – H&M

Neule – H&M

Farkut – H&M

Vyö – SHEIN

Kengät – NEW LOOK

Korvakorut – ANNIDIUDIY

 

Bloopper - BMH - Big mamas home by Jenni

Loppuun vielä tällainen blooppers otos, kun Katri onnistui ikuistamaan hetken, jossa räystäältä putosi niskaani kylmää vettä. Vastaavia sekoilukuvia tulee yksiin kuvauksiin useita ja voisin jakaa niitä myös täällä silloin tällöin. Olen jakanut niitä monesti Instagramissa, mutta voihan niitä täälläkin jakaa.

Ihanaa hiihtolomaa teille, jotka saatte sellaista viettää. Teille joilla lomasta ei ole tietoakaan niin tsemppiä, viikonloppu on kohta täällä!

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Laventelin värinen hame

Pastellivärejä

Täydellinen neulemekko

Lyhythihainen neule

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *