Hae
Big mamas home

Mitä ollaan tehty viime viikkoina

Hei ihana. Täällä podetaan flunssaa. Minä ja vauva olemme tällä hetkellä molemmat kipeinä. Onneksi tämä vaikuttaa olevan ihan tavallista flunssaa. Ei tämä siitä huolimatta mitenkään kivaa ole. Tämä on taas niitä viikkoja, kun ei juuri ehtisi lepäilemään. Ensi viikonloppuna vietetään keskimmäisen lapsen synttäreitä, joten tässä olisi puuhaa. Sen lisäksi aloitin juuri uudessa työssäni ja minulla on tässä jonkin verran perehtymistä uusiin työkuvioihin.

Ajattelin päivittää hieman kuulumisia viime viikoilta. En vain tiedä mistä aloittaa tai saanko tästä aikaan järkevää pakettia, mutta yritetään.

Vaikuttajamedia 5 vuotta!

Viikonloppuna juhlittiin 5-vuotiasta Vaikuttajamediaa, sekä vietettiin pikkujouluja. Minäkin vedin paljettimekon päälle, sekä glitteriä naamaan ja lähdin juhlimaan. Vauva jäi isänsä kanssa. Meidän suunnitelma oli, että nautin virallisesta tilaisuudesta, mutta skippaan tällä kertaa jatkot, koska imetän. Meidän vauva oli eri mieltä. Ehdin olla juhlissa noin puolitoista tuntia, sillä vauva oli itkenyt oikeastaan koko sen ajan kun olin poissa. Vähän harmitti lähteä suunniteltua aikaisemmin, mutta olen onnistunut asennoitumaan siihen, että vauvavuonna mennään pienen ihmisen ehdoilla.

Juhlat olivat kuitenkin super kivat sen, mitä ehdin paikan päällä olla. Oli ihanaa nähdä tuttuja ja uusia tyyppejä. Olen ylpeä siitä, että saan tehdä blogiani Vaikuttajamedian alla. Meillä on super kiva porukksa täällä ja aina saa tukea, kun sitä tarvitsee.

Wine tasting

Pääsin uuden työni puolesta myös uuden kokemuksen äärelle, nimittäin wine tastingiin. Minä olen ollut jo jonkin aikaa vannoutunut riesling ja cava-tyttö. Minulla on paha tapa, kun löydän jotain hyvää, en kovin mielelläni vaihda siitä pois. Valitsen aina sen hyväksi havaitun. Nyt pääsen koettelemaan rajojani maistelemalla punaviinejä. Ihan ensimmäiseksi jouduin toteamaan, että en selkeästi ole aiemmin maistellut kovin hyviä punaviinejä.

Kokemus oli upea. Tämä oli sellainen ruoka ja viini tasting, jossa viinejä kuului maistella myös niille makupareiksi suunnitellun ruuan kanssa. Tasting järjestettiin The Plazassa Kampissa ja näitä järjestetään seuraavan kerran ensi vuoden puolella. Suosittelen tätä.

Uusia lastenkirppiksiä

Marraskuu on ollut erinomainen kirppiskuukausi. Metroradan varrelle on auennut uusia lastenkirppiksiä. Stockmannin viidenteen kerrokseen on auennut Ninyesin piste, jossa tein aivan loistavia löytöjä. Yläpuolen kuvassa näkyvä Kaikon seepra bodysta on tullut meidän suosikkimme. Löysin vauvalle myös parit kivat Papun pöksyt. Isommillekin lapsille olisi ollut kivoja juttuja, mutta en lopulta uskaltanut ostaa niitä, koska niissä vaatteissa oli riski, että ne olisivat jääneet käyttämättä. Isommilla kun alkaa olla oma, hyvin tarkka maku vaatteiden suhteen.

Toinen kiva lastenkirppis on auennut Rediin. Kyseessä on suloinen Minibuffet lastenkirppis. Siellä en ole vielä ehtinyt käymään, mutta aion todellakin mennä. Instagramin peruustella kirppis vaikuttaa lupaavalta. Pidän edelleen Kidiasta, mutta eri kirppiksillä on eri myyjäkuntansa, joten valikoimat ovat erilaiset. Meidän lasten vaatteissa nykypäivänä suurin osa on käytettyinä ostettuja, mistä olen ylpeä. Laajempi valikoima kirppiksiä auttaa siinä, että kivoja vaatteita on helpompi löytää.

Joulukuusi

Laitettiin marraskuun alussa joulukuusi. Ostettiin Katrilta heidän joulukuusensa ja kun Katri toimitti sen meille, lapset suorastaan vaativat, että se pystytettäisiin heti. Silloin oli marraskuun ensimmäinen, joten en kieltäytynyt tästä vaatimuksesta. Vaalea lumihuurre kuusi on tuonut meille aivan valtavasti iloa täällä kotona.

Sushivajeen korjausta

Olen päässyt pikku hiljaa korjaamaan valtavaa sushivajetta, joka minulel kehittyi raskausaikana. Tällä kertaa vierailtiin miehen kanssa Itiksessä teppanyaki ravintolassa. Itsuyaki ei ole mikä tahansa sushibuffet, vaan siellä voi raakabuffasta kasata oman annoksen kasvikista, proteiinista ja kastikkeista. Tämä annos paistetaan ja sen saa nenän eteen todellakin höyryävän kuumana. Tykkäsin tästä konseptista.

Tässä buffetissa syömättä jäänyt ruoka myös maksaa hieman lisää, joten buffetissa tulee mietittyä syömisiään vähän tarkemmin. Minusta on mahtavaa, että ravintolat ovat alkaneet pikku hiljaa rokottaa syömättä jäädystä ruuasta. Tämä nimittäin vähentää varmasti ruokahävikkiä.

Tässä oli hieman viime viikkojen kuulumisia ja mainitsemisen arvoisia juttuja. Toivottavasti tässä päästiin hieman syvemmälle, kuin muiden postausten pikakuulumisissa.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Reilussa vuodessa suurperheen vanhemmaksi

Seksi loppuraskaudesta

Paras tuki ja turva

Meidän viikonloppu

Patriarkaatti kusettaa myös miehiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *