Hae
Big mamas home

Suosituimmat kirjoitukset viimeisen puolen vuoden ajalta

Minä rakastan tutkia analytiikkaa ja sitä, miten te lukijat liikutte blogissani. Tutkiskelen sitä valehtelematta monta kertaa päivässä. Tähän hommaan myös kuuluu se, että perehdyn myös siihen, mitä te luette kaikkein mieluiten. Se ohjaa minua tekemään sellaista sisältöä, mitä te luette mieluiten.

Tässä lista viimeisen puolen vuoden luetuimmista postauksista.

 

Suosituimmat kirjoitukset

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

1. Nahkatakki ja kukkamekko

Teihin vetosi jostain syystä aivan erityisesti postaukseni, jossa esittelin tämän nahkatakki asun. Kukkamekot ovat nykyään jo tarvaramerkkini. Ja melkein voisin päätellä, että sieltä seuraajista löytyy myös mekkofaneja. Minusta on edelleen hieman huvittavaa, että ei niin kovin kauan aikaa sitten ainoa oikea vaate minulle oli farkut. Vaikka käytän edelleen farkkuja, mekot ja hameet ovat alkaneet dominoimaan vaatekaappiani. Ehkä talvea kohti tulee käytettyä taas enemmän housuja.

 

Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S.

2. Hellepäivän asu

Te piditte tästä asusta. Muistan, kuinka se vähän yllätti minut, kun tämä keräsi pitkään lukijoita. Minun mielestäni tämä on aivan tavallinen asu, joten en osannut odottaa, että se keräisi niin plajon kävijöitä. Mikä on toki hienoa. Ja muistutti minua siitä, että ei niiden asujen tarvitse mitenkään erikoisia olla. Tavalliset, arjessa toimivat asut riittävät inspiroimaan.

 

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

3. Täydellinen neuletakki

Postauksen nimi oli täydellinen neuletakki, koska olin viimein löytänyt sellaisen neuletakin, jota olin etsinyt oikeasti pitkään. Parastahan tässä oli se, että olin löytänyt sen second handina. On erityisen ihanaa, että second hand löytöni kiinnostavat teitä. Se saa minut tuntemaan, että olemme samalla viivalla ja kiinnostuneet samoista asioista. Second hand löytöjä tulee näkymään vielä monet kerrat täällä blogissa.

 

4. Ajatuksia lapsen yrittämisestä ja lapsettomuudesta

Tämän postauksen suosio ei puolestaan yllättynyt. Lapsettomuus puhututtaa ja kiinnostaa. Itselläni on taustalla seitsemän vuoden lapsettomuus, ennen esikoistani. Vaikka sittemmin olen saanut kaksi ihanaa lasta, jotka ovat koko maailmani, niin lapsettomuus on jättänyt minuun jäljen. Ja se jälki tuntuu nyt, kun olemme puolisoni kanssa puhuneet perheen kasvattamisesta.

 

Keltainen mekko - BMH - Big mamas home by Jenni

5. Keltainen mekko

Minun koko kesän suosikkimekkoni, hieman yllättäen. Tässä kohtaan yllätin kyllä ehkä kaikkein eniten itseni, sillä olen vannonut ettei minulle tule yhtään keltaista vaatetta. Kuvastakin voitte päätellä miten meni. Toki mekon keltainen on sen verran murrettu, että ihastuin siihen.

 

Äitiyslomalla - BMH - Big mamas home by Jenni

6. Minulla on vauvakuume

Postauksen otsikon pitäisi olla, minulla on krooninen vauvakuume. Toki uuden kumppanin kanssa vauvakuume on kasvanut aivan eri tavalla. Haluaisin niin kovasti kokea vanhemmuuden puolisoni kanssa, joka on yksinkertaisesti aivan ihana. Hänestä tulee varmasti maailman ihanin isä, sillä hän on jo nyt maailman ihanin bonusvanhempi minun lapsilleni.

 

Mitä sain kumppaniltani syntymäpäivälahjaksi - BMH - Big mamas home by Jenni

7. En voi hyvin – Kun oma paino alkaa häiritä

Puhuin siitä miten en voinut hyvin. Siitä huolimatta, että ulkonäköni ei häirinnyt minua, mutta en vain voinut hyvin. Kirjoitin siitä, mitä päätin alkaa tekemään sen eteen. Voisin itseasiassa päivitellä kuulumisia tähän painonpudotukseen liittyen.

 

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

8. Mitä sain kumppaniltani syntymäpäivälahjaksi

Minulla on syntymäpäivät heinäkuussa ja tämä oli ensimmäinen syntymäpäivä, jonka vietimme puolisoni kanssa yhdessä. Ja hän yllätti minut aivan täysin. Sain syntymäpäivälahjaksi jotain, josta olin maininnut kerran täysin ohimennen. Lahja oli yksinkertaisesti aivan ihana. Konkreettisen lahjan lisäksi, sain lahjaksi myös elämyksen, joka oli Behmin keikka tässä alkusyksystä.

 

Meidän rakkaustarina - BMH - Big mamas home by Jenni

9. Meidän rakkaustarina

Meidän, siis minun ja puolisoni rakkaustarina kiinnosti teitä. Mikä on ihanaa. Parisuhdejutut tuntuvat kiinnostavan teitä muutenkin. Meillä lähestyy hiljalleen ensimmäinen vuosipäivä. Se mikä alkoi aikanaan tinderkokeilusta päätyi lopulta avoliittoon. En voisi olla onnellisempi nyt tässä, kaiken tähän asti kokemani jälkeen.

 

Juhannussuunnitelmia - BMH - Big mamas home by Jenni

10. Ummikkona ulkomaille – Tallinna poikaystävän kanssa

Kesän alussa kerroin siitä, miten me lähdetään puolison kanssa ensimmäistä kertaa kunnolla ulkomaille. Oli hurjan jännittävää, kun oli kaikesta vastuussa ihan itse. Matka oli ihana ja haaveilen siitä, että päästään vielä monille reissuille yhdessä.

 

Tästä voisi päätellä äkkiseltään, että jatkan suht samalla linjalla kuin tähänkin asti kirjoitusteni kanssa. Tyyliä, parisuhdetta, perhe-elämää… Mitä mieltä sinä olet? Kannattaa jättää kommentti, jos on erityistoiveita. Lupaan ottaa toiveet huomioon.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *