Hae
Big mamas home

Niitä pilalle menneitä otoksia

Katri on taas kysellyt, koska tulee uusi bloopers kuvien postaus. Nyt se tulee yleisön, eli Katrin toiveesta. Aiemman postauksen voit lukea täältä. Tässä siis joukko pilalle menneitä otoksia. Muistakaa, että itselleen on välillä hyvä nauraa.

”How you doin'”

Onneksi tavattiin puolison kanssa Tinderin kautta. Minä nimittäin kuvittelen näyttäväni tältä flirttaillessani. Täytyy ehkä kysyä mieheltä pitääkö tämä paikkansa. Tämän kivan ottamisesta on sen verran aikaa, että en todellakaan muista, mitä tässä on tapahtunut. Todennäköisesti olen selittämässä Katrille jotain todella fiksua.

En tiedä mitä tässä tapahtuu.

En tiedä mistä aloittaa. 😄 Tämän kanssa on sama juttu, kuin edellisen kanssa, eli en muista mitä kuvaushetkellä on tapahtunut. Jos jotain pitäisi veikata, niin ehkä olen valittanut kylmästä. Vaikea sanoa.

Nenää kutittaa.

Tämä kuva tuskin kaipaa selittelyjä. Välillä Katri ottaa tarkoituksella kuvia tällaisilla epäedullisilla hetkillä. Kun kysyn miksi, vastaus on: ”Blooppersseiksi.” Kuten huomaatte tämä postaussarja on kuvauspartnerilleni tärkeä.

Mun paidassa on jotain.

Voi myös olla, että paita oli jollain tavalla huonosti. Muistan, että oli aavistuksen hankalaa saada aseteltua tuota neuletta niin, että se näytti kivalta kuvissa.

Kiva kun soitit rakas.

Mun eka kommentti tähän kuvaan oli: ”Tuoltako mä näytän, kun puhun puhelimessa?” Olen todennut, että näytän normaalisti paljon vihaisemmalta, kuin oikeasti olen. En oikeasti ole jatkuvasti niin tympääntynyt, kuin miltä näytän.

Vauva heräsi viime yönä kuusi kertaa.

En ole ihan varma siitä haukottelenko vai selitänkö tässä kuvassa jotain. Molemmat ovat mahdollisia skenaarioita. Mutta tuota reissua ennen vauva oli oikeasti herännyt noin miljoona kertaa edellisenä yönä ja mulla oli vaikeaa pysyä skarppina.

Se oli ainakin nääääin iso!

Oikeasti selitän sitä, miten olin unohtanut tästä asusta hatun kotiin. Mutta tällaisia otoksia se Katri minusta nappailee, niiden monien hyvien kuvien lisäksi. Näille nauretaan niin paikan päällä kuin myöhemminkin.

Ja mikäli se on Katrista kiinni, tämä ei jää viimeiseksi tämän lajin postaukseksi.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

4 kommenttia

  1. Katri kirjoitti:

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  2. Diiskuneiti kirjoitti:

    Ihan parhaita! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *