Hae
Big mamas home

15 kysymystä hiuksista

Bongasin Sara Parikan blogista tällaisen hauskan haasteen. Halusin itsekin vastata kysymyksiin ja ajattelin tämän olevan leppoisaa luettavaa alkuviikkoon. Joten siirrytään suoraan kysymyksiin. 
Big mamas home by Jenni S. 15 kysymystä hiuksista
1. Hiustyyppi? 
Luonnonkihara. Nuorempana vihasin kiharoitani ja olisin antanut mitä vain, jotta olisin saanut niistä suorat. Nykyään ne toimivat jo tavaramerkkinäni. Luonnonkihara on aika haastava, koska se on luonnostaan tosi kuiva. Onneksi nykyään on hyviä kiharoille sopivia tuotteita. 
2. Missä käyt kampaajalla? Kuinka usein? 
Olen aina ollut todella laiska kampaajalla kävijä. Rehellisesti sanottuna keksin kymmeniä parempia rahankäyttökohteita (kuten kukat). Nyt, kun olen tykästynyt tähän lyhyempään malliin, minun on täytynyt käydä hieman useammin kampaajalla. Lempi paikkani on ehdottomasti Makea Aurinkolahden rannassa. Suosittelen lämpimästi. Siellä on pesupaikoilla hierovat tuolit ja kampaamokäsittelyyn kuuluu kahvi. 
3. Mitä hiuksillesi tehtiin viimeksi kampaajalla? 
Lyhennettiin pitkäksi venähtänyttä mallia. En värjää enää hiuksiani, joten leikkaus riittää. 
4. Tukkajumalasi? 
Tämä on paha. Ainakin Angelina Joliella on ihan mieletön tukka. Mutta pakko myöntää, että ihailen ihmisiä muista syistä, kuin hiusten vuoksi. 
5. Suosikkikampaus? 
Hiukset auki. Annan hiusten yleensä kuivua vapaasti ja suihkutan niihin kiharasuihketta, joka korostaa kutreja entisestään ja sitoo niitä yhteen. Tämä ehkäisee pörröisyyttä. 
Big mamas home by Jenni S. 15 kysymystä hiuksista
6. Kuinka usein peset hiukset – aamulla vai illalla? 
Käyn pääsääntöisesti suihkussa iltaisin. 
7. Vakio hätäkampaus? 
Pikasuihku ja annan hiusten kuivua vapaasti. Kiharat toimii aina. 
8. Millaisia hiustuotteita käytät – uusin lemppari ja ikisuosikki? 
Kerroin aiemmin, että pesen hiukset pääsääntöisesti hoitoaineella. Kerran viikossa tai kahdessa pesen hiukset syväpuhdistavalla shampoolla. Mitään ikisuosikkia ei ole, mutta olen totaalisen rakastunut Cutrinin tuotteisiin. Suosittelen lämpimästi testaamaan, jos eivät ole entuudestaan tuttuja. Lorealin kiharasuihke on myös kova. 
9. Mikä hiustuote ei nappaa? 
Geelit ja vahat. En ole koskaan oppinut käyttämään niitä. Oman tukkani ne saavat näyttämään jotenkin likaisilta. 
10. Jäätävin hiuslookkisi? 
No se oli varmaan se kalju kuusitoistavuotiaana. Silloin se tuntui hirmu hyvältä idealta. 
Big mamas home by Jenni S. 15 kysymystä hiuksista
11. Syötkö ravinnelisää hiuksille? 
En syö mitään varta vasten hiuksia varten. Olen hyväksynyt sen seikan ettei tukkani kasva tiettyä mittaa pidemmäksi ja se on fakta. 
12. Käytätkö/Oletko joskus käyttänyt hiuslisäkkeitä? 
Joo. Minulla oli jossain vaiheessa keinokuiturastat, neonväreissä. Uskokaa tai älkää. Tämä oli kaljusta seuraava vaihe. 😀 Mutta hiusten kanssa on helppoa kokeilla. Ne kasvavat lopulta takaisin, vaikka menisi pieleen. Enää en tosin ole näin rohkea. Kiharat on tosi jees. 
13. Hiuskatastrofi? 
Toi kalju. 😀 
14. Millä suoristat ja/tai kiharrat? 
Tällä hetkellä en millään. Olen jättänyt suoristamisen, koska hiukset menevät siitä niin huonoksi. Ja no, en tarvitse kiharrinta. 
15. Hiusvinkki? 
Juo vettä. Juo vettä. Juo vettä. (Ja etsi juuri sinulle sopivat hiustuotteet.) 
Big mamas home by Jenni S. 15 kysymystä hiuksista
Siinä viisitoista kysymystä ja vastausta. Huh. Melkoinen rupeama. Minulla on seuraavaksi pari vapaapäivää ja sovittuna huomiseksi sushitreffit ystäväni kanssa. Ylihuomenna tytöt ovat kotona ja yritetään keksiä jotain kivaa. Tällä viikolla ilmestyy yksi superkiva yhteistyöprojekti, jota olen tehnyt innolla. Toivottavasti tekin tykkäätte.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.