Hae
Big mamas home

Blogini uusi osoite

Big mamas home by Jenni S. - Blogini uusi osoite

Mainitsin eilen, että minulla on jännittäviä uutisia kerrottavana. Blogini nimittäin muuttaa uudelle alustalle ja näin ollen, myös osoitteeni muuttuu. Muutto on vielä vähän kesken, mutta jaan teille uuden osoitteeni, niin löydätte uuteen blogiin sitten 2.1, kun muutto tapahtuu.

Olen tästä todella innoissani. Olen ollut nyt jonkin aikaa itsenäinen bloggaaja, joten on ihanaa saada taustalle hyvä tiimi. Bloggaaminen ja muu somen tekeminen on lähtökohtaisesti todella yksinäistä puuhaa, joten on kiva, kun ei joudu olemaan täysin yskin. Nyt haluan löytää näiden hiljaisten viikkojen jälkeen kirjoitusinspiraationi uudestaan, jotta saan potkaistua hommat uudella alustalla käyntiin.

Mutta tässä teille se tärkein tieto. Siirto tapahtuu 2.1. Sen jälkeen kirjoitukseni löytyvät uudesta osoitteesta, joka on https://bigmamashome.vaikuttajamedia.fi. Päivitän uuden osoitteen kaikkiin kanaviin tuona päivänä, joten löydätte varmasti perille uuteen blogikotiini. Osoite toimii kuitenkin vasta 2.1 alkaen, joten ei tarvitse ihmetellä, jos blogia ei löydy vielä tuota kautta.

Nähdään taas siellä!

Pus.

-Jenni.

 

SEURAA MYÖS:

Instagram / Facebook / Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.