Hae
Big mamas home

Korvakorut kotimaiselta Smiling Designilta

Postaus sisältää saatuja tuotteita.

Haluan esitellä teille hieman uusia korvakorujani. Ihastuin tässä talvella sydänjuuriani myöten kotimaisen Smiling Designiin. Korvakorut on valmistettu Suomessa käsityönä. Ensinnäkin minusta nämä korut ovat todella kohtuuhintaisia suomalaisiksi käsintehdyiksi koruiksi. Kaiken lisäksi ne ovat todella kauniita ja vaikka ovat isoja, niin ne ovat korvissa todella kevyitä. Te tiedätte minun rakastavan isoja korvakoruja samalla tavalla, kuin pitsitoppeja.

Tilasin ensimmäisellä kerralla Smiling Designin Bella Maxi-korvakorut vanhan roosan sävyssä ja niistä tuli heti lempikorvikseni. Toisella kerralla tilasin kahdet korvikset ja Johanna oli sujauttanut tilaukseen vielä yhdet yllätyskorvikset.

Smiling Design - Big mamas home by Jenni

Maya marmorikuvio / Saatu

Aloitan nyt näistä yllätyskorviksista ja nämä ovat ihanat. Olin pohtinut korvisvalintojani Instagram stooreissani ja esitellyt nämä yhtenä vaihtoehtona, joten Johanna ei joutunut täysin arvailemaan minun mieltymyksiäni. Näiden muoto ja marmorikuvio tekevät näistä todella klassiset, mistä itse pidän.

Kotimaiset korvakorut - Big mamas home by Jenni

Maddie kulta-musta

Nämät ovat aivan ihanat, sirot, sopivan boheemit korut ja olen aivan ihastunut näihin. Pidän noista pienistä auringoista, jotka tuovat koruihin ihanan boheemin lisän. Nämä tulevat todennäköisesti olemaan kesän käytetyimmät korvikset.

Glitter korvakorut - Big mamas home by Jenni

Alicia hologlitter

Kun nämä glitterkorvikset tulivat Smiling Designin verkkokauppaan tiesin, että tulen yhdet tilaamaan. Tätä Alicia-mallia ei verkkokaupasta enää löytynyt, mutta esimerkiksi Sofia-malli on hyvä vaihtoehto. Toki näitä glitter versioita on useammassa mallissa. Mutta onhan nämä aivan ihanat. Glitter toimii aina.

Onko Smiling Design sinulle tuttu yritys? Mitä pidät näistä korvakoruista? Pidätkö korvakoruista ylipäätään?

-Jenni

 

Lue myös

Pitsiä, pitsiä, pitsiä

Yhdet housut, viisi asua

Syystyylini

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.