Hae
Big mamas home

Harmaat neuleet on taas in

Luin jostain, että harmaat neuleet on taas in ja aloin miettiä, että missä välissä ne oli out. Kuulostaako tutulta? Tämä ei ole ensimmäinen kerta. Seuraan kyllä jonkin verran erilaisia trendejä. Mutta minulla on myös oma tarkka maku ja mieltymykset. Tästä hyvänä esimerkkinä pillifarkut. Vaikka minulla on parit erimalliset farkut, niin pillifarkkuja käytän ehdottomasti eniten. Milleniaali, mikä milleniaali. Ja sama harmaiden neuleiden kanssa. Olen käyttänyt niitäkin jo vuosia.

 

Takki / Zalando

Neule / H&M

Hame / New Look

Kengät / Zadaa second hand

Korvakorut / Smiling design

 

Harmaa neule ja kellohame

Tämä harmaa neule on ollut minulla iät ja ajat. Olen muistaakseni ostanut tämän joskus kuopuksen imetysajan jälkeen, joten kyllä sillä ainakin neljä vuotta on ikää. Se on malliltaan juuri sopivanlainen. Koska se on lyhyenmallinen, tykkään käyttää sitä aika paljon kaikkien korkeavyötäröisten alaosien kanssa. Toki minulla ei hirveästi mitään matalavyötäröistä olekaan.

 

Tällä kertaa yhdistin neuleen mustaan kellohameeseen. Tämä kellohame on aivan ihana. Muistan, että äidilläni oli vastaavanlainen hame, kun itse olin nuori ja minä ihastelin sitä. Äiti kävi silloin paljon tanssimassa ja kellohame oli yksi hänen vakiovaatteitaan. Minä en ole kummoinen tanssija, mutta hame sopii täydellisesti omaan tyyliini.

Pikku hiljaa alkaa olla vähän liian kylmä nahkatakille. Mutta kerrosten kanssa lämpimimpinä päivinä vielä tarkenee. Eli pian pitää kaivaa esille kunnolla teddy-, villakangas- ja toppatakki. Sitten saattekin asukuvissa katsella hetken aikaa niitä.

Nilkkurit ovat kirppislöytö viime vuodelta. Olen löytänyt ne tässä syksyllä taas uudestaan. Minulle nämä ovat nimittäin syyskengät. Näissä on vähän vuorta sisällä, jolloin varpaat pysyvät lämpiminä, mutta nämä eivät pidä kyllä yhtään vettä. Eli vähänkään märemmällä kelillä kaikki vesi menee kyllä läpi. Mutta pidän näistä ihan valtavasti.

Tämän korkeavartisempia saappaita en ole löytänyt itselleni, sillä pohkeeni on tosi muhkea. Eli se ei mene kyllä yhdenkään saappaan sisään ilman nyörejä.

Korvikset ovat Smiling Designin viime vuoden halloween mallistosta. Mietin jo, olivatko ne hutiostos, mutta nyt syksyllä olen innostunut käyttämään niitä uudestaan. Selkeästi nämä vain sopivat syksyn sesonkiin.

 

Mutta nyt tiedätte, että harmaat neuleet ovat taas in. Onko teille käynyt jonkun trendin kanssa niin, että ette ole edes tienneet sen poistuneen ns muodista?

Ja loppuun pieni disclaimer. Minähän en ole mikään trendien uskollinen ystävä. Minä uskon siihen, että kaikki löytävät ne omat tapansa pukeuta. Trendit ovat kuitenkin aika lyhytaikaisia, joten todellakaan kaikkiin ei kannata lähteä mukaan. Itse koen suurimmaksi osaksi olevani aika klassinen ja ajaton pukeutuja, vaikak jotkut trendit puhuttelevatkin.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kesätyöt on loppu

All in – ihastuminen

Kesämekko stailattuna syksyyn

Syksyn täydellisin asu

Satiinihame ja neule

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *