Hae
Big mamas home

Sisustuspäivitystä makuuhuoneessa

Viikonlopputerveisiä täältä hyvin hiljaisesta kaksiosta. Tytöt ovat taas mummin luona, kun olemme mieheni kanssa kumpikin viikonlopputöissä. Siinä tapauksessa lapsille ehdottomasti paras kyläpaikka on mummin täysihoito. Edellinen viikonloppu meni niin hyvin ettei tämän kertainen jännittänyt enää yhtään. Ikävä on tällä kertaa todella kova, koska viikko on ollut hieman hektinen ja minä hyvästelin tytöt jo perjantaiaamuna päiväkodin eteisessä. Väitän, että tänä iltana halitaan, pitkään. 
Jotkut ehkä muistavatkin, että etsin pitkän aikaa uutta päiväpeittoa makuuhuoneeseen. Tähän asti parisänkyä on peittänyt Finnlaysonin ruskea päiväpeitto, jota on käytetty nurin perin kaivatessani vaaleampaa yleisilmettä. Homma toimi, mutta kaipasin oikeasti vaaleampaa yleisilmettä. 

Päiväpeittoa googlatessa ongelma oli taas siinä, että kukaan ei ole tehnyt juuri sellaista peittoa, jota etsin. Ei ole ensimmäinen kerta, kun kohtaan tällaisen ongelman. En ole sitten viitsinyt ostaa mitään ihan kivaa. 
Sitten törmäsin Jennan instagramkirppiksellä H&M Homen kauniiseen, tikattuun, kerman väriseen, klassiseen päiväpeittoon. Päiväpeitto on uudenkarhea ja second hand hinnallaan edullinen. Parin päivän mietinnän ja pohdiskelun jälkeen laitoin Jennalle viestiä, että haluaisin ostaa peiton meille. 

Päiväpeitto on juuri passeli meidän sänkyyn ja väriltäänkin sopivan vaalea. Olen todella iloinen löydöstäni. Olen viimeisen vuoden sisällä tehnyt useampia kivoja sisustuslöytöjä käytettynä, mikä ilahduttaa valtavasti. Täytyy yrittää jatkaa tätä löytöjen tekemistä. Lipaston päällä näkyvä Creative-juliste on muuten sekin second hand löytö. 
Makuuhuone kaipaisi vielä mattoa tai mattoja. Lisäksi yritän kuumeisesti ratkaista sitä, miten huoneeseen mahtuisi vielä yöpöydät molemmille. Lisäksi haluaisin uusia valaistusta. Onneksi tämä kaikki on vain hienosäätöä ja isot linjat näyttävät hyvältä.

4 kommenttia

 1. Helmi kirjoitti:

  Sinulla on taito sisustaa kauniisti. Todella ihana makuuhuone! Upeita löytöjä teet.

 2. Nimetön kirjoitti:

  Olen pistänyt merkille, miten paljon hyödynnät second handia niin sisutuksessa kuin pukeutimisessakin, mahtavaa! Mielestäni toimit tässä asiassa blogisi kautta erinomaisena esimerkkinä muille. 🙂

 3. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Voi kiitos. ❤ Paljon tätä sisustamista on helpottanut se, että olen löytänyt oman tyylini.

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Yritän etsiä paljon käytettynä, mutta en todellakaan ole tässä asiassa täydellinen. Koen kuitenkin tärkeäksi puhua asiasta ja antaa lukijoille vinkkejä second hand shoppailuun. Siksi esittelen ennemmin kirppislöytöjäni, kuin kaupasta ostettuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.