Hae
Big mamas home

Alevinkki kaikille, jotka rakastavat kynsilakkoja

*Sisältää mainoslinkkejä

*Kynsilakat saatu PR-näytteenä.

*Postaus sisältää Affiatelle-linkkejä

Lakatut kynnet - Complimentary Wine - BMH - Big mamas home by Jenni

Halusin tulla vinkkaamaan teille siitä, että *O.P.I:n kysilakat ovat Lykolla tällä hetkellä todella hyvässä tarjouksessa. Rakastan huoliteltuja kynsiä ja minulla on todella usein kynnet lakattuina. Oma taktiikkani täydellisiin kynsiin on levittää kynnelle ensimmäisenä iltana lakkaa kaksi kerrosta ja lisätä parin päivän jälkeen yhden kerroksen, jolloin siisti ilme kestää monta päivää. Myös tummalla lakalla.

O.P.I. The Runway - BMH - Big mamas home by Jenni

Ehdoton suosikkibrändini on Essie, kuten tiedätte, mutta viime syksynä tutustuin myös O.P.I:n lakkoihin ja rakastuin. Lakka levittyy todella nätisti ja kestää hyvin arjessa. Olen huomannut, että kauniin pinnan saamisessa auttaa laadukas kynsilakka. Sen vuoksi en mielelläni edes koske lakkoihin, jotka eivät ole hyvä laatuisi. Niillä saan vain sotkua aikaiseksi. Ainoa miinus O.P.I:n lakoissa on melko korkea hinta. En ole aivan valmis omalla tulotasollani maksamaan kynsilakastani lähes 20 euroa. Veikkaan, että moni muukin saattaa nikotella hinnan suhteen. Siitäkin huolimatta, että minäkin toivon kynsilakaltani kestoa.

Siksi haluan ehdottomasti vinkata tästä Lykon kamppanjasta. *Kaikki O.P.I:n kynsilakat ovat nyt tarjouksessa ja maksavat alle kympin. Sen verran voin todellakin maksaa hyvästä kynsilakasta. Minä aion ainakin itse käyttää tarjouksen hyödyksi. Ajattelin itse tilata tummansinisen *Isn’t it Grand Avenuen, sekä kehutun *Sweet heart, sweet heart sävyn, joka on kuulemaa täydellinen hento vaaleanpunainen. Tämä kyseinen kamppanja on voimassa 6.9.2021 asti, joten aikaa on.

Toivottavasti tästä säästövinkistä on teille iloa.

-Jenni

 

Lue myös

My power is

Hiukset ennen ja jälkeen

Loistava ripsiväri ja peitevoide Eccenseltä

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.