Hae
Big mamas home

Takaisin kouluun

Viikonloppu alkaa olla takana päin ja minulla alkaa taas huomenna koulu. En ole jotenkin yhtään valmis tähän syksyyn. Ahdistus ja stressilevelit hipovat pilvissä. Ajattelin, että täytyy varata taas aika koulupsykologille, että pääsen juttelemaan näistä ahdistuksen tunteista jonkun kanssa. Osa tästä ahdistuksesta liittyy sairastamaani yleiseen ahdistuneisuushäiriöön ja osa kaikkeen siihen aivopesuun ja syyttelyyn, mitä olen saanut kuulla vuosien ajan. Kolmantena syynä ahdistukselle on se, etät minä en oikeasti halua tehdä enää hoitajan kolmevuoro työtä. En halua toista burn outtia. Tästä kaikesta on todella vaikea päästä kertaheitolla yli ja jotenkin epäonnistumisen pelko ahdistaa niin paljon, että se meinaa lamaannuttaa. Toki sen vuoksi tätä kutsutaan ahdistuneisuushäiriöksi.

Mutta uskon, että kun otan opiskelun pala palalta, selviän siitä kyllä. Ja itse koen, että minun on helpompi käsitellä ahdistusta, kun vain otan härkää kiinni sarvista. Ja kuten sanoin, otan tämän pala palalta.

Takaisin kouluun - BMH - Big mamas home by Jenni Ribbipaita ja hame - BMH - Big mamas home by Jenni

Ribbipaita / H&M

Hame / NEW LOOK

Laukku / NEW LOOK

Kengät / ADIDAS Secondhand

Korvakorut / KIERRÄTYSMATERIAALI

Takaisin kouluun - BMH - Big mamas home by Jenni Takaisin kouluun - BMH - Big mamas home by Jenni

Otettiin nämä kuvat Katrin kanssa tässä taannoin ja minä olin aivan älyttömän vaivaantunut, sillä olimme astahtaneet erään kerrostalon sisäpihalle ottamaan kuvia. Minulla oli vähän samanlainen fiilis, kuin lapsena omenavarkaissa. Katria huvitti se, miten vaivaantuneena poseerasin. Kuvista tuli kuitenkin todella kivoja, joten vaivaantuminen kannatti.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Takaisin kouluun - BMH - Big mamas home by Jenni

RIBBIPAITA JA HAME

Tämä on ihan super kiva, kesäasu. Hame ja paita ovat todella kiva, rento yhdistelmä. Minua edelleen vähän huvittaa se, miten olen kääntynyt täyspäiväisestä farkkujen ja housujen käyttäjästä mekkoihin ja hameisiin. Toki käytän edelleen myös housuja, mutta nykyään jo suurimmaksi osaksi jotain, jossa on helmat.

Pidän valtavasti tästä hameesta. Rimpsuissa ja epäsymmetrisessä helmassa on pientä salsavibaa, josta pidän. Printti on ihan kiva, mutta kyllä tämä malli puhuttelee minua enemmän.

DIY korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Takaisin kouluun - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvakorut ovat puolestaan eräältä ystävältä saatu syntymäpäivälahja. Ne ovat täysin uniikit ja kierrätysmateriaaleista valmistetut, jotka ovat kumpikin itselleni tärkeitä juttuja. Pidän uniikeista korvakoruista, joita minulla on entuudestaan muutamat. Korvakorut ovat samalla tosi keveät, mikä on myös ehdoton plussa niille.

Takaisin kouluun - BMH - Big mamas home by Jenni Takaisin kouluun - BMH - Big mamas home by Jenni

Nyt minun täytyy suunnata nukkumaan, koska huomenna on koulua pitkästä aikaa. Kivaa uutta viikkoa! <3

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Keltainen mekko

Hellepäivän asu

Kesämekko ja farkkutakki

33 vuotta!

Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu

 

4 kommenttia

  1. Ankrylik kirjoitti:

    Tsemppiä, samat fiilikset, ei jotenkaan yhtään ole valmis vielä syksyyn ja palaamaan töihin. Mut pala kerrallaan tosiaan!

  2. H kirjoitti:

    Tsemppiä kouluun. Uskon, että just pala kerrallaan eteneminen on hyvä taktiikka.
    Lähihoitajan tutkinto on siitä hyvä, että voit varmasti jatkossa valita työpaikan. Nyt on työntekijän markkinat. Omalla terveydenhoitajan tutkinnollani olen saanut neuvoteltua nyt työpaikkaa vaihtaessa työajat, palkat, etä-/lähityön ym. ja työnantajat ovat maksaneet erikoistumiskoulutuksia, joita olen halunnut tehdä.Toki työpaikkani on yksityisellä puolella, kuntapuoli ei ole näin joustava.
    Jos tykkäsit hoitoalan puhelintyöstä, niin eiköhän sellaista löytyisi. Hoidon tarpeen arviota ja eteen päin ohjaamista.
    Nyt on tosi moni hoitoalan homma siirtynyt digiin. Omassa työssäni on mm.chat käytössä asiakkaan kanssa. Sulla on tietotekniikka sometyön myötä hallussa verrattuna moneen hoitajaan.
    Uskon että hyvä työ voi löytyä hoitoalaltakin. Tai sitten vaan iloisesti eteen päin kohti uusia tuulia…

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Hei. Kyllä varmaan töitä löytyisi hoitoalaltakin ja olen valmistautunut siihen, että jonkin aikaa saatan alan töitä joutua vielä tekemään. Mutta huomaan, että osittain kaikista alan onglemista ja osittain muista syistä, huomaan ettei mulla ole enää mielenkiintoa koko alaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *