Hae
Big mamas home

Neulemekko ja tennarit

Kaikenlaiset mekot ovat ihan parhaita raskausajan vaatteita. Toki ihan vähän huvittaa, että a-linjaiset mekkonikin alkavat ottaa vatsan kohdalta vataan. Siitä huolimatta mekot tulevat varmasti olemaan tulevien viikkojen ja kuukausien käytetyimpiä vaatteita. Pian pääsee pukemaan uhuempia mekkoja, mutta toistaiseksi mennään näillä neulemekoilla. Tällä valkoisella, sekä vähän erimallisella sinisellä tai sitten ribbimekollani. Ohuet kukkamekot saavat vielä hetken odottaa.

 

Neulemekko / H&M

Legginssit / H&M Mama

Laukku / H&M

Tennarit / Vans second hand

Korvakorut / Nomble saatu*

 

Siitä ei ole kauaa, kun tämä neulemekko näkyi täällä viimeksi, mutta halusin ehdottomasti kuvata sen tällä kertaa legginssien kanssa. Ja parasta on, kun pystyn jakamaan teille mahdollisimman paljon inspiraatiota saman vaatteen ympärille. Muut vaatteet ja asusteet tekevät kuitenkin yksittäiselle vaatteelle niin paljon.

Mekon kaverina on mustat, paksukankaiset legginssit, jotka ovat H&M Mama mallistoa. Nämä ovat olleet aivan lempparini. Ne ovat tukevaa kangasta, pitävät muotonsa hyvin, eikä olo ole sellainen, että kulkisi pylly paljaana kuten joissain legginsseissä. Minulla on itseasissa samat legginssit niin mustana, kuin harmaana juuri siksi, että nämä ovat olleet niin hyvät käytössä. Ja nämä sopivat ihan täydellisesti myös neulemekon kaveriksi.

Stailasin mekon tällä kertaa isoilla korviksilla. Miellän nämä kaikkein isoimmat statement-korvakorut nimenomaan kesäkorviksiksi, koska kesällä ja keväällä ne eivät hautaudu ja jumiudu kaulusten alle, kuten kylmällä säällä. Siksi käytän itse isoimpia korvakorujani silloin, kun kaulaan ei tarvitse pukea kaulahuivia. Nyt halusin kuitenkin yhdistää nämä Nomblelta saadut ihanat mosaiikkikorvikset yhteen mekon kanssa ja nämä sopivat yhteen, kuin nenä päähän. Kuten 99% kaikista korvakoruistani, nämäkin ovat pienen, yhden naisen yrityksen valmistamat korut. Sain ne kesällä yhteistyön merkeissä.

Toivotaan, että pian saadaan pukea jo kevyemmin päälle.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kukkia, röyhelöitä ja nahkahousut

Muka pariisilainen – Neule, mekko ja hattu

Ruska, neule ja revityt farkut

Täydellinen asu – Neuletakki ja suorat housut

Paljon kysytty kukkamekko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *