Hae
Big mamas home

23. luukku: Miten pukeudun jouluaattona

Jouluun on jäljellä enää yksi yö. Tämä on toiseksi viimein kalenteriluukku. Fiilis on itseasiassa aika uskomaton. Jännitin tätä kalenteria aika paljon ja nyt tämä on oikeasti yhtä luukkua vaille valmis. Kiitos jokaiselle, jotka olette jaksaneet lukea ja seurata kalenteriani. Etenkin niille, jotka ovat jaksaneet jättää kommentin johonkin luukkuun. Kiitos.

Toiseksi viimeisessä luukussa ajattelin näyttää miten pukeudun jouluaattona. Kun tällä kertaa se ei ole pyjama.

Ollaan tänä vuonna aattona ensin puolison perheen kanssa ja siirrytään siitä minun perheeni luokse. Minun perheeni luona asu todennäköisesti vaihtuu pyjamaan, mutta puolison vanhempien luokse ajattelin pukeutua vähän paremmin.

Aion pukea päälle mustan luottomekkoni. Se on kaunis, siisti ja mukava päällä. Eikä varmasti purista nyt kun sitä vähiten kaipaan.

Kaulaan ja korviin laitan ehdottomasti Cisu Li:lta saadut kaula- ja korvakorut. Nämä Säihkyvä -korvakorut toimivat 3 in 1 periaatteella. Normaalisti niissä on ollut kiinni sininen akryylilevy, mutta näiden idea on, että korua voi käyttää eri tavalla. Siksi päätin ottaa aatoksi akryylilaatan pois ja käyttää korvakoruja pelkkien helmien kanssa.

Rakastan muuten tällaista ideaa, että koru taipuu moneksi ja siitä on saatavissa esiin erilaisia lookkeja. Aivan loistava idea.

Eli siis, jouluaattona päälle vähän parempaa seppälää. Mikä on ihan kiva. Minäkin rakastan laittautumista, mutta olen laiska tekemään sitä muuten vaan. Loppuajan voikin sitten hengata mukavammissa asuissa.

Huomenna on sitten vuorossa kalenterin viimeinen luukku!

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

16. luukku: Miten saada joulusta mahdollisimman paljon irti, ilman stressiä

15. luukku: Lasten joulusanat

14. luukku: Paljettimekko pikkujoulukelpoiseksi

13. luukku: Meidän joulukoti

12. luukku: Ihanimmat kotimaiset korvakorut joulukauteen

6 kommenttia

 1. Annika kirjoitti:

  Kiitos kalenterista! Tätä on ollut tosi kiva seurata. Mukavaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

 2. Jonna kirjoitti:

  Kiitokset mukavasta kalenterista! Olen ilolla lukennut monipuolista sisältöä. Lämmintä joulunaikaa koko perheelle.

  • Jenni - BMH kirjoitti:

   Kiitos paljon. Ihanaa, että pidit kalenterista. Mikäli vauvanhoidolta kykenen, niin toteutan kyllä ensi vuonna myös vastaavanlaisen. 🙂

 3. NK kirjoitti:

  Tyylikäs asu! Helmikorut ja nuo ihanat kengät antavat juhlavan lisänsä. Tämä on ollut tosi kiva joulukalenteri! Kiitos ja ihanaa joulua Teille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *