Hae
Big mamas home

Muka pariisilainen – Neule, mekko ja hattu

Onpahan ollut syysloma. Meillä on ollut tällä viikolla matkassa vähän huonoa tuuria. Tällä viikolla ovat olleet kipeinä niin lapset, kuin minäkin. Tosin minun vaivani oli aivan järjettömän kipeät kuutautiset. Esikoisenikin totesi ettei äitiä saa käyttää, kun äiti on niin kipeä. 😀 Ja kyllä, toisena kuukautisteni päivänä en oikein pystynyt muuhun kuin makaamaan ja antamaan lapsille kaiken periksi. Heh. Toisaalta, samana päivänä lapset olivat todella omatoimisia ja keksivät kaikenlaista tekemistä keskenään.

Katrin mielestä näissä kuvissa on pariisilaiset vibat. Tästä postauksen nimikin. Mutta ymmärrän kyllä, mitä Katri tarkoitti sanoessaan noin. Näissä kuvissa moni asia oli kohdillaan. Kuvataan kaikkein mieluiten Helsingin keskustassa, vaikka asumme kumpikin idässä, koska täällä on niin kauniita kuvausmiljööitä.

Muka pariisilainen - Neule ja mekko - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Smiling Design Elsa - BMH - Big mamas home by Jenni

Käytän nykyään yhä enemmän ja enemmän mekkoja ja hameita. Myös vaatekaappini alkaa täyttyä niistä. Rakastan erityisesti kukkamekkoja, kuten olette ehkä huomanneet. Kukkamekot ovatkin varmaan ainoa printtivaate, jota käytän ilolla. Muuten suhtaudun printteihin hieman vieroksuen ja olen ajatellut luopua viimeisistäkin printtivaatteista. Paitsi kukkamekoista.

Syksyllä paras kaveri mekolle on ehdottomasti neule. Tämän vaalean puuterisen mekon kaveriksi sopi hyvin musta neule. Tämä kyseinen neule on jo useamman vuoden vahna. Se näkyy esimerkiksi tässä asupostauksessa viime syksyksyltä ja se on valehtelematta varmaan arjen käytetyimpiä vaatteita.

Muka pariisilainen - Neule ja mekko - BMH - Big mamas home by Jenni Muka pariisilainen - Neule ja mekko - BMH - Big mamas home by Jenni Muka pariisilainen - Neule ja mekko - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Second hand nilkkurit - BMH - Big mamas home by Jenni

Pidän muuten valtavasti kevyen mekon ja raskasrakenteisten kenkien yhdistelmästä. Yhdistäisin tämän mekon kanssa myös maiharit. Yritän itseasiassa etsiä maihareita käytettynä, mutta vielä en ole löytänyt kivoja. Uskon vielä löytäväni. Kirppistelyyn kuitenkin kuuluu olennaisena osana nimenomaan etsiminen ja lopulta löytämisen ilo. Nämä nilkkurit ovat myös kirppislöytö. Kaikki nilkkurini tuntuvat päästävän vettä läpi, eikä mikään ole inhottavampaa kuin märät sukat.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Muka pariisilainen - BMH - Big mamas home by Jenni Muka pariisilainen - Neule ja mekko - BMH - Big mamas home by Jenni Smilign Design Elsa - BMH - Big mamas home by Jenni Smilign Design Elsa - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvakorut tuskin tarvitsevat sen isompia esittelyitä, mutta tässä niistä kunnon lähikuvaa. Nämä taitavat olla yhdet suosikeistani tällä hetkellä.

Asu

Mekko H&M

Neule H&M

Kengät ZADAA SECOND HAND

Laukku ZADAA SECOND HAND

Korvakorut SMILING DESIGN

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Loppukesän asu: Musta toppi & neulehame

Ensimmäisen arkiviikon tunnelmia

Lomalla viimeinkin

Rento, mutta klassinen treffiasu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *