Hae
Big mamas home

Enemmän arkea

Kerron teille nyt jotain. Haluaisin kirjoittaa enemmän meidän arjesta. Enkä tarkoita nyt tavallisia kuulumisia, sillä niitä yritän saada tasaisesti muutenkin mukaan. Tarkoitan sitä, kuinka me saamme hallittua arke kahden lapsen, yhden vuoro- ja yhden rakennustyöläisen perheessä. Se on välillä melkoista palapeliä, eikä meidän lapset vielä harrasta mitään. 
Erika Huhta, Kaksplus, lapset, lapsiperheen arki, toimivampi arki,
Haluaisin jakaa niin vertaistukea, kuin vinkkejä toimivampaan ja sujuvampaan arkeen. Ensinnäkin, koska arki on se, mitä me elämme suurimman osan elämästämme, jonka vuoksi siitä kannattaa tehdä hyvää. Toisekseen mietin aktiivisesti kuinka meidän arjesta on mahdollista saada toimivampaa ja parempaa (ilman suorittamista). Esimerkiksi, kuinka rytmittää ruuanlaitto niin, että valmisruokiin turvautuminen jää minimiin. Tai miten jaksottaa pyykinpesu niin ettei vaatehuolto hallitse koko arkea. Tiskikoneen täyttämisestä en ehkä ala saarnata. Jokainen täyttäköön sen, kuten parhaaksi näkee ja minä keskityn natseilemaan vain oman koneemme sisällön kanssa. 
Kiinnostaisiko teitä tällainen sisältö? 
Erika Huhta, Kaksplus, lapset, lapsiperheen arki, toimivampi arki,
Vaikeinta tässä on ehkä se, miten saan sisällön sopimaan blogiini. Mitään inhorealistista perheblogia tästä ei vieläkään tule. En itse halua lukea sellaista, joten miksi haluaisin sellaista kirjoittaakaan. Se ei vain istu tyyliini. Enkä halua nyt mollata yhtään blogia, jossa arki näkyy selkeämmin ja realistisemmin. Se ei vain ole minun juttuni, mutta niille on varmasti oma paikkansa ja lukijakuntansa. 
Mutta nyt olisi kiva kuulla teidän mielipiteenne? Haluaisitteko lukea tällaista sisältöä? Millaisia postaustoiveita teillä on arkeen liittyen?
Kuvat: Erika Huhta

Yksi kommentti

  1. Nimetön kirjoitti:

    Kuulostaa mielenkiintoiselta. Kerro toki. Pysy kuitenkin totuudessa ja kerro asioista kaunistelematta niitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.