Hae
Big mamas home

Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu

Tämä päivä on mennyt aivan sumussa. Lapset ovat ties kuinka monetta päivää kipeänä. Käytiin lääkärissäkin, mutta mitään, äärimmäisen sitkeää flunssaa lukuun ottamatta, ei löytynyt. Sen lisäksi pienempi lapsista valvotti minua pitkin yötä. Voin kertoa, että äiti ei ole käynyt tänään ihan täydellä teholla. Onneksi poikaystävä lupasi tulla päästämään minut iltalenkille tänään. Mitä luksusta.

Näitä kuvia olen editoinut hartaudella. Eli ne ovat ehtineet roikkua Lightroomissa hyvän tovin ennen kuin olen ehtinyt edes vilkaisemaan niitä kunnolla. Mutta nyt tekin saatte nauttia näistä. Käytiin ottamassa kuvat Agricolan puistikon magnoliapuun alla kun se oli täydessä kukassa. Näin sen ensimmäistä kertaa ja pakkoa sanoa, että näky oli uskomaton. Magnoliapuu tuoksuu myös mielettömän hyvältä.

Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu - BMH - Big mamas home by Jenni

Farkkutakki / H&M

Mekko / H&M

Korvakorut / CORUU saatu*

Korkokengät / ZADAA secondhand

Plustyylit - BMH - Big mamas home by Jenni Kesäkengät - BMH - Big mamas home by Jenni

Kukkamekolla ja farkkutakilla kesään

Tämä yhdistelmä on yksi sellainnen, josta olen haaveillut talven pimeinä ja kylminä päivinä. Että puen kukkamekon ja farkkutakin päälleni ja viiletän pitkin kesäisiä katuja helma hulmuten. Käytän tätä mekkoa todella usein vyön kanssa, mutta se toimii hyvin näinkin, ihan vapaana.

Pidän siitä, millaisen efektin a-linjainen mekko ja paljaat sääret korkokengissä, tekevät. Pitkät mekot ovat ihania, mutta nämä lyhyemmät sopivat omaan silmään omalle kropalleni vähän paremmin.

Magnolia - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu - BMH - Big mamas home by Jenni

Kiilakorot ballerina viboilla

Kiilakorkokenkäni ovat kirppislöytö talvelta ja rakastan näitä niiden nyörejä. Enkä ole ainut, sillä aina kun korkkarit vilahtavat somessa, saan kysymyksiä siitä mistä ne ovat hankittu. Ne ovat tosiaan löytö Zadaasta, mutta pohjassa lukee New Look, joten ehkä tällaiset olisi mahdollista bongata jostain.

Pidän kiilakoroista siksi, että ne tuntuvat tukevilta jalassa, vaikka korko olisikin korkeimmasta päästä. Ja nämä menevät ehdottomasti siihen lokeroon. Minulla ei ole varmaan koskaa ollut näin korkeita korkoja, mutta silti nämä tuntuvat melko tukevilta ja mukavilta jalassa. Ennustan näistä yksiä kesän lempikenkiä.

Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu - BMH - Big mamas home by Jenni Coruu - BMH - Big mamas home by Jenni

Tällainen teksti tällä erää. Toivottavasti siellä lämmintä. Minä vilkuilen ikkunasta ulos ja mietin, olisiko tässä mahdollisuudet lämpimällä ilta-auringolle lenkillä. Sitä ennen menen kyllä koomaamaan hetkeksi sohvalle, koska väsymys…

Terkuin,

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Kirsikkapuiden katveessa

Äitienpäiväkeskustelun jälkipyykki ja yksi arkiasu

Collegehame

Toinen, paljon kysytty kukkamekkoni

Asukuvaukset

 

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu - BMH - Big mamas home by Jenni

2 kommenttia

  1. Kikka kirjoitti:

    Tosi kivoja asuja sinulla, seuraan tarkasti niitä. Tosi harmi, kun plussamuotia esitteleviä blogeja ei oikein ole. Ihana myös kun voi kuvien perusteella hankkia myös itselle samantyyppisiä tai jopa samanlaisia vaatteita😊Vielä kysyisin kuinka pitkä olet?

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Hei. Ihanaa kuulla, että blogistani on sinulle iloa. Plusmuodin esittely jatkuu kyllä täällä blogin puolella, joten toivon mukaan pystyn jakamaan mahdollisimman paljon inspiraatiota. Olen 165 cm pitkä, eli yllän nippa nappa ylähyllylle. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.