Hae
Big mamas home

Paljon kysytty kukkamekko

En muista, milloin olisin odottanut näin hartaasti perjantaita, kuin odotin sitä tällä viikolla. Isoimpana syynä olivat ehkä aamut, jotka alkavat klo 04:45, mutta myös se, että päivät ovat menneet ohitse hujauksessa. Tuntuu ettei minulla ole ollut hetkeäkään aikaa istua tai hengähtää. Näin ollen tämä viikonloppu tulee todella tarpeeseen. Meillä on toki Katrin kanssa suunnitelmissa kuvata, kuten aina kun sää sallii. Mutta sen lisäksi aion rentoutua ja olla tekemättä mitään. Käydä pitkällä lenkillä. Ja hyvällä tuurilla tavat ihastustani. <3

XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko ja bombertakki - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pitkä kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä kyseinen kukkamekko on aiheuttanut inboxini räjähdyksen niinä parina ketana, kun se on näkynyt Instagramissani (@bmhjenni). Monet ovat halunneet tietää, mistä se on. Ja kuten todella monet vaatteeni, se on H&M:stä. Ja kyllä, se on aivan ihana. Ymmärrän hyvin, miksi olette kyselleet siitä, koska se on ehdottomasti yksi omia suosikkejani tätä nykyään. Joulun ajan suosin todennäköisesti enemmän ja vähemmän paljettihamettani, mutta sen jälkeen mekko pääsee kyllä todelliseen aktiivikäyttöön.

Pakko sanoa, että mekkoa myydään H&M:ssä kietaisumekko nimikkeellä, mutta sitä sei ei todella ole. Se näyttää kietaisumekolta, mutta on umpinainen ja mekon oma vyö on irrallinen. Halusin sanoa tämän, koska nimike on harhaanjohtava. Siitä huolimatta pidän mekosta todella paljon. Mekossa on vähän samat modernit hippivibat, kuin toisessa pitkässä kukkamekossani.

Bomberini sopii mekon kanssa aivan täydellisesti. Samoin ruskeat nilkkurini. Enkä näe tarpeelliseksi hehkuttaa enempää näitä Vorssaearringsin korviksia, jotka ovat edelleen lempparini.

XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko ja bombertakki - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Halusin näissä kuvissa kokeilla ruotsalaisten muotibloggaajien tapaa, pitää kuvissa aurinkolaseja. Ja vaikka lasit ovat lempiasusteitani, niin en koe sitä täysin omaksi jutuksi. Ne näyttävät kivoilta joissain kuvissa, mutta minusta on kiva näyttää kuvissa koko kasvoni, eikä peittää niitä isojen lasien alle.

Pitkä kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Pitkä kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko ja bombertakki - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Asu

Takki CUBUS (2016)

Kukkamekko H&M (2021)

Laukku ZADAA SECOND HAND (2017)

Aurinkolasit SHEIN (2021)

Kengät ZADAA SECOND HAND (2021)

Korvakorut VORSSAEARRINGS (2021)

 

Nyt toivotan teille kaikille ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Ruska, neule ja revityt farkut

Täydellinen asu – Neuletakki ja suorat housut

Rento asukokonaisuus – Mom jeansit ja helmicollege

Kukkia, röyhelöitä ja nahkahousut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *