Hae
Big mamas home

Hippimekko & #30käyttöä

Minusta olisi ihanaa julkaista teille enemmän asukuvia täällä blogissa. Sisustusjuttujen lisäksi niitä luetaan eniten ja ne kiinnostavat teitä. Mikä on minusta aivan mahtavaa. Mutta asujen kuvaaminen on usein pieni haaste. Olen sen verran ujo, että julkisella paikalla yksin kuvaaminen hirviittää ja aina ei ole kuvaajaa saatavilla.
Juuri nyt tilanne on sen verran onnellinen, että kuvia on tosi kivasti varastossa ja ajattelin julkaista niitä teille kerran viikossa.
Annoin tälle mekolle nimeksi hippimekko. Se on ihanan boheemi, mutta kokomustana sopivan hillitty. Olen todella varovainen ylipäätänsä käyttämään mekkoja, mutta tämä on aika ihana.
Se on väljä ja tunnen siinä oloni todella hyväksi. Mekko ei ole täysin tyyliseni, mutta pidän siitä kuitenkin valtavasti ja uskon, että sille tulee ainakin sen 30 käyttökertaa. Jos #30käyttöä ei ole tuttu, niin sillä tarkoitetaan kamppanjaa joka kannustaa ihmisiä kestävämpään kulutukseen. Pääpointtina on se, että vaatetta ostaessa kannattaa miettiä tuleeko sille vähintään se 30 käyttökertaa tai mielellään enemmän. Uusi ajattelutapa ja pienentyneet ostotottumukset voisivat hillitä maailman tektiilituotantoa. Toki muutaman kymmentä kertaa on vähän, mutta varmasti vieläkin elää joissain määrin kulttuuri jossa ostetaan asukokonaisuus yhtä tiettyä tilaisuutta varten. Puhumattakaan hetken trendeistä, jotka vanhenevat nopeasti. Trendivaatteilla ei ole kummoista jälleenmyyntiarvoakaan.
Henkilökohtaisesti pyrin ostamaan vaatteita, jotka kestävät aikaa tyylillisesti ja joita käytän mahdollisimman pitkään. Tämä mekko on varmasti yksi sellainen vaate.
Mekko H&M
Kengät ELLOS
Takki CUBUS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.