Hae
Big mamas home

Mietin tässä, että…

… Alan saada viimein syksyn syrjästä kiinni. Pimenevät illat ja väriä vaihtavat lehdet, ovat selkeästi kääntäneet viimein oman sisäisen kelloni syksyyn. Olen löytänyt sarjanautinnot uudestaan ja pitänee tehdä teille lista sarjoista joita tällä hetkellä katson.

… Ihanaa, kun on voinut käyttää jo paksumpia neuleita. Niiden kanssa olo on mukava ja kotoisa. Viihdyn nykyään niin paljon paremmin omissa nahoissani ja vaatteissani. Tuntuu, että olen todella löytänyt oman tyylini. Tästä voisin kirjoittaa pidemminkin sopivalla hetkellä.

Big mamas home by Jenni S. Mietin tässä että... Päivän asu

Big mamas home by Jenni S. Mietin tässä että... Päivän asu

… Olen tehohoitanut mun ihoa nyt joitain päiviä, enkä ole ihan varma siitä kuvittelenko vain, vai onko hoito alkanut vaikuttamaan ja ongelma-alueet häviämään. Jatkan kuitenkin tällä linjalla toistaiseksi ja katson syntyykö niitä tuloksia.

… Mietin vain kenellä on aikaa ja viitseliäisyyttä käyttää tietoisesti omaa aikaansa toisten mielen pahoittamiseen. Pohjustuksena tälle, minulla on ollut usean kuukauden ajan oma häirikkö, joka ei ota lähteäkseen kulumallakaan. Eräs seuraajani sanoi Instagramissa äärimmäisen hyvin tästä. Hän sanoi, että someen törkykommenttien heittäminen on kuin heittäisi roskia toisen omalle pihalle. Muiden tonttia saa katsella ohikulkiessaan, mutta jos sinne haluaa mennä kylään, kannattaa viedä vain positiivista mukanaan eikä kaataa omaa pahoinvointiaan toisen puolelle. Kiitos @rakkaudenrevoluutio tästä näkemyksestä.

… Minun täytyy alkaa tykittää tänne blogiin asupostauksia, koska mulla on kohta kone täynnä kivoja asukuvia, jotka ansaitsee päästä julkaistuksi.

Big mamas home by Jenni S. Mietin tässä että... Päivän asu

Big mamas home by Jenni S. Mietin tässä että... Päivän asu

… Yllättäen tässä sokerittomassa syömisessä vaikeinta on ollut luopua cokisesta. Minun tekee koko ajan ihan järjettömästi mieli cokista. Toki himo ei mitenkään vedä vertoja imetysajan suklaanhimoon, mutta se on kova. En oikeasti ajatellut juovani sitä niin paljon, mutta ilmeisesti sitä on mennyt enemmän. Tämä sokeriton tulee siis todellakin tarpeeseen.

… Sain viimein siivottua makuuhuoneen. Pakko oli jälleen paras muusa. Makuuhuone on ollut eron jälkeen vähän sellaista, poissa silmistä, poissa mielestä aluetta. Nyt paikat ja valtaosa kaapeista on järjestyksessä. Idoin dilemma on kuitenkin tyttöjen vanhat vaatteet. Koska minulla on melko vähän merkkivaatteita, joita oikeasti kannattaisi myydä eteenpäin, mietin jos lahjoittaisin ainakin suurimman osan vaatteista eteenpäin.

Big mamas home by Jenni S. Mietin tässä että... Päivän asu

Big mamas home by Jenni S. Mietin tässä että... Päivän asu

Mekko H&M
Neule LINDEX
Kengät ANNA FIELD Zadaa second hand

… Rakastan meidän uusia ruokapöydän tuoleja. Meidän vanha pöytä näyttää heti paljon skarpimmalta ja raikkaalta niiden kanssa. Toki olen vaihtmassa kolhiintuneen pöydän kokonaan uuteen, mutta nautin vielä tästä näystä.

… Olen syksyn tullen innostunut ruuanlaitosta taas. Kokeilen innoissani uusia reseptejä ja puhuisin mielelläni blogissakin lisää ruuasta. Ostin viimein Hanna Gullichenin uuden kirjan Kokin kotiruokaa ja sieltä löytyi useampi kokeilemisen arvoinen resepti.

Kuvat: Katri Konderla / Editointi: Minä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.