Hae
Big mamas home

Viimeisimmät

Tämä tuntuu olevan sellainen blogeissa tasaiseen tahtiin ilmestyvä vakipostaus. Koska tämä on hyväksi todettu, niin minäkin listaan teille viimeisimpäni.
Big mamas home by Jenni S. Viimeisimmät
Big mamas home by Jenni S. Viimeisimmät
✗ Viimeisin viesti 
Wats appissa avomieheltäni; ”En ollut huomannut yhtään sun viestii. Mäkin sua”, kun olin laittanut hänelle päivällä viestiksi: ”Rakastan sua.”
✗ Viimeisin ruoka 
Kokkasin kotona päivälliseksi linssipataa, avomieheni vastusteluista huolimatta. Ilmeisesti linsseistä tehty ruoka on hänelle aavistuksen liian eksoottista. Bebe kuitenkin tykkäsi omasta annoksestaan. Otan ehdottomasti tämän arkiruokalistallemme.
Big mamas home by Jenni S. Viimeisimmät
Big mamas home by Jenni S. Viimeisimmät
✗ Viimeisin nauru 
Repesin täysin jollekin Alexan ja Lindan letkautukselle, kun kuuntelin Nonsense-podia. Olin keskellä kauppakeskusta, jonka vuoksi sain osakseni taas muutaman kummeksuvan katseen. Tämä julkisilla paikoilla repeily alkaa olla ihan arkipäivää, kiitos podcastien. Mammarimpuilee-podeja olen kuitenkin alkanut kuuntelemaan mieluummin kävellessä, kuin kaupassa.
✗ Viimeisin hermostuminen 
Stressilähtijänä hermostuin taas eteisessä Little E:lle, joka ei muka saanut haalareita päälleen. Pian kolmevuotiaamme osaa hienosti pukea itsenäisesti, mutta aina välillä iskee sellainen en-osaa-en-haluu-en-pysty-vaihe. Pahinta on, kun se iskee eteisessä, kesken lähdön. Olen kertonut teille, että lähdöt stressaavat minua aina ja ovat minulle vaikeita. Silloin hermostun aika usein. Joka kerta me kuitenkin käydään tilanne läpi tytön kanssa ja hänkin osaa jo sanoa ”äiti ei tykkää lähdöistä.”
Big mamas home by Jenni S. Viimeisimmät
Big mamas home by Jenni S. Viimeisimmät
✗ Viimeisin ostos 
Nonsensen innoittamana Tupla-patukka. Olikos muuten vähän hyvää, kun en ole syönyt sellaista pitkän, pitkään aikaan.
✗ Viimeisin muutos sisustuksessa 
Sellaisen yleisen asetelmien järjestelyn lisäksi, järjestin koristetyynyt uudestaan olo- ja makuuhuoneen välillä uusiksi. Mitään sen isompaa meillä ei ole tapahtunut ihan hetkeen.
Big mamas home by Jenni S. Viimeisimmät

 

Big mamas home by Jenni S. Viimeisimmät
✗ Viimeisin lukemani blogiteksti 
Nyt täytyy ihan rehellisesti sanoa etten ole varma. Mulla on jäätävä määrä tekstejä lukematta ja otin aamulla sellaisen lyhyen lukumaratonin. Luin useamman tekstin putkeen, enkä nyt osaa sanoa, mikä jäi viimeisimmäksi. Muutamien tyyppien tekstit yritän lukea mahdollisuuksien mukaan reaaliajassa. Loput nautiskelen hitaasti, sopivalla ajalla.
✗ Viimeisin suunnitelma 
Suunnitelma tehdä täsmäisku Newbien myymälään hamstraamaan tytöille muutaman ihanuuden tämän syksyn mallistosta. Olen edelleen valmis matkaamaan ydinkeskustaan Newbien omaan myymälään, vaikka täällä idässäkin on Kapp Ahl, myymälän tunnelman, silkkipaperin ja paperikassin vuoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.