Hae
Big mamas home

Musta kesämekko ja tennarit

Pitkästä aikaa minulla on muutamia asukuvia varastossani. Viime sunnuntaina kävimme Katrin kanssa kuvaamassa, mikä oli samalla ensimmäinen kerta, kun olin erossa vauvasta. Kaikki sujui erinomaisesti, ja oli äärettömän ihanaa päästä taas tekemään omia juttujani. Ilahduin myös huomatessani, että palautumiseni etenee hyvää vauhtia ja omat vaatteeni alkavat pikkuhiljaa mahtua päälle. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että voin jälleen hyödyntää vaatekaappini sisältöä muulloinkin kuin aamutakkien yhteydessä. Lisäksi tämä antaa minulle mahdollisuuden vähitellen jakaa enemmän pukeutumisinspiraatiota.

 

Mekko / New Look

Laukku / H&M

Kengät / Vans (second hand)

Panta / Miny

Korvakorut / Vorssa Ink

 

Oli hassua poseerata ilman raskausvatsaa. Oli jopa hieman hankalaa miettiä mihin kätensä laittaisi. Mutta tästä se taas lähtee. Meillä oli vain kuukauden tauko kuvaamisesta, mikä oli kummallekin iloinen yllätys. Oltiin varauduttu pidempään taukoon synnytyksen jälkeen.

Tämä mekko oli viime kesän suosikkejani. Olen kirjoittanut ennenkin siitä, miten musta sopii kesämekon väriksi siinä, missä mikä tahansa muukin väri. Kesällä ei tarvitse pelätä pukeutua mustaan. Musta on klassinen, tyylikäs väri, joka sopii moneen tilanteeseen. Tämä mekko on myös ihanan mallinen. Yläosan smokkirypytys tuo kivasti istuvuutta. Samaan aikaan yläosa on joustava, jonka ansiosta imettäminen onnistuu vaivattomasti. Kesämekko onoff shoulder-mallia, mutta hartiat saa myös halutessaan peitettyä.

Mustaa mekkoa voi piristää sitten asusteilla, kuten vaaleanpunaisella pannalla ja valkoisilla tennareilla. Isot korvakorut piristävät myös muuten pelkistettyä asua. Omani ovat yhdeltä suosikkiyritykseltäni, Vorssa Inkilta.

Tämä mekko on ollut helppo valinta tänä kesänä, sillä se istui päälle niin raskaana ollessa, kuin nyt kun palautuminen on vielä kesken. Millainen on sinun suosikkimekkosi?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kauluspaita ja vekkihame

Farkkutakki ja musta kaftaani

Ikävä omaa vaatekaappia ja helle ahdistaa

Rennosti kauluspaidassa

Valkoinen kesämekko ja keväisiä kuulumisia

4 kommenttia

  1. Justiina kirjoitti:

    Ei kyllä huomaa yhtään, että olisit synnyttänyt! Kiva mekko ja asukokonaisuus!

  2. Milla / www.moonshapedlittlebox.fi kirjoitti:

    Onpa kaunis asu, vaaleat yksityiskohdat ovat nätit muuten tumman asun kanssa! Musta mekko sopii arkeen loistavasti, miekin ostin tänä kesänä kaksi mustaa mekkoa arkikäyttöön ja toimistolla käytettäväksi. 🙂 Toisesta niistä tulikin suosikki ja se on jatkuvasti käytössä, mutta toinen kaipaa hieman lyhennystä.

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kiitos paljon. Musta mekko sopii kyllä moneen. Juhlavilla asusteilla, siitä saa myös hyvän juhlamekon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *