Hae
Big mamas home

#shopyourcloset-haasteen päivät 1-5

Loman kunniaksi ja koska en seuraavaan neljään viikkoon pukeudu kertaakaan meidän työasuun, päätin osallistua #shopyourcloset-asuhaasteeseen. Kuulostaako tutulta tilanne, että päädyt pukeutumaan kerta toisensa jälkeen niihin samoihin asukokonaisuuksiin? #shopyourcloset-haasteen tarkoituksena on löytää “uutta” päällepantavaa sieltä omasta vaatekaapista ja olemassa olevista vaatteista. Aivan loistava haaste, etten sanoisi. Siitä ei ole kovin montaa vuotta, kun minäkin ostin jokaisiin kissanristiäisiin oman asukokonaisuutensa ja harrastin sellaista huvin vuoksi shoppailua. Mitä rahan ja luonnonvarojen tuhlausta! Nykyisin yritän tehdä ostoksia ennemmin tarve, kuin halu edelle. Vaikka joskus se jälkimmäinen vain voittaa. Mutta pienin askelin, kohti parempia käytäntöjä.

Mutta eksyin aiheesta. Teen haastetta tällä hetkellä Instagramin stooreissa, jossa sitä pääsee seuraamaan reaaliajassa. Olen lisännyt haastepätkät, myös feedini kohokohtiin, josta voi löytää jokaisen asun. Sen lisäksi teen tänne blogiin koosteet haasteasuista. Tämä on ensimmäinen kooste ja esittelen tässä haasteet 1-5.

 

Big mamas home by Jenni S. #shopyourcloset - haasteen päivät 1-5

 

Big mamas home by Jenni S. #shopyourcloset - haasteen päivät 1-5

 

Big mamas home by Jenni S. #shopyourcloset - haasteen päivät 1-5

#01 Pue päälle joita, jota et ole käyttänyt viimeiseen kolmeen kuukauteen.
Ensimmäisen päivän haaste oli aika simppeli. Onnistuin tekemään tämän tuplana. Tämä oli ensimmäinen lomapäiväni ja olin lähdössä hengailemaan ystävieni luokse. Halusin pukea päälle jotain yksinkertaista ja kesäistä. Niinpä päälle valikoitui rento t-paita, sekä tämän kesän ehdottomasti käytetyin hameeni. Haasteen viimeksi kolme kuukautta sitten käytettyä oli nimenomaan tuo t-paita, sekä kaulakoru.

 

Big mamas home by Jenni S. #shopyourcloset - haasteen päivät 1-5

 

Big mamas home by Jenni S. #shopyourcloset - haasteen päivät 1-5

 

Big mamas home by Jenni S. #shopyourcloset - haasteen päivät 1-5

#02 Yhdistä ylä- ja alaosa, joita et ole aiemmin yhdistänyt.

Haasteen toinen päivä oli myös melko simppeli. Olimme tänä päivänä lähdössä äitini luokse maalle. Tiedossa oli lasten kanssa ulkona touhuamista, sekä trampoliinilla hyppimistä, joten halusin asuni pysyvän menossa mukana. Mielessäni oli parikin asua, mutta toinen niistä ei olisi ehkä ulkona touhuamista varten. Niinpä valitsin päälleni jumppalegginssit ja valkoisen tunikan. Olen yhdistänyt kyseisen yläosan yleensä farkkuihin, mutta toimi se legginssienkin kanssa.

 

Big mamas home by Jenni S. #shopyourcloset - haasteen päivät 1-5

 

Big mamas home by Jenni S. #shopyourcloset - haasteen päivät 1-5

#03 Pue asuste, jota et ole käyttänyt viimeiseen kolmeen kuukauteen.

Kahden päivän jälkeen minulle tuli välipäivä, koska keskityin ennemmin nauttimaan lomasta, kuin miettimään asuhaastetta. Niinpä yhdistin kolmannen ja neljännen päivän haasteet. Kolmannen päivän asuste oli Kalevalan ja Michael Monroen yhdessä suunnittelema A star all heart-kaulakoru. Ehdoton lempparini Kalevalan koruista. Kaulakorujen käyttäminen on vain jäänyt vähän vähemmälle viime vuosina, jonka vuoksi tämäkin on unohtunut laatikon pohjalle.

 

Big mamas home by Jenni S. #shopyourcloset - haasteen päivät 1-5

 

Big mamas home by Jenni S. #shopyourcloset - haasteen päivät 1-5

 

Big mamas home by Jenni S. #shopyourcloset - haasteen päivät 1-5

#04 Yhdistä asuun kengät, joita et siihen normaalisti yhdistäisi.

Toinen osa kahden päivän yhdistelmästäni. Tämä päivä sattui olemaan myös syntymäpäiväni ja halusin silloin liehua menemään kesämekossa. Puen tämän mekon kanssa yleensä sandaalit tai ballerinat, joten tällä kertaa valitsin jalkaani Niken lenkkarit. Sopivat hyvin tuonne meidän äidin paksulle pihanurmelle.

 

Big mamas home by Jenni S. #shopyourcloset - haasteen päivät 1-5

 

Big mamas home by Jenni S. #shopyourcloset - haasteen päivät 1-5

 

Big mamas home by Jenni S. #shopyourcloset - haasteen päivät 1-5

#05 Kerrosta asusteita.

Tämä oli kiva yksinkertainen tehtävä. Toki olisin voinut olla luovempi, mutta en ollut sitä tällä kertaa. Kerrostin asusteita valitsemalla raneteeseen neljä erilaista rannekorua. Yhtä hyvin olisin voinut kerrostaa esimerkiksi kaulakoruja, mutta rannekorut tuntuivat luontevammalta.

Tässä oli viisi ensimmäistä asua. Koostan teille seuraavat viisi, kun niitä tulee. Minulla on ollut tässä pari välipäivää haasteesta, ihan vain koska olen kaivannut taukoa. Mutta huomenna uuden haasteen kimppuun.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.