Hae
Big mamas home

Synttäriviikonloppu kuvina

Huh huh. Meillä oli varsinainen uusperhe viikonloppu. Poikaystäväni tuli meille perjantaina ja lähti sunnuntai-iltana. Joten hän oli koko viikonlopun minun ja tyttöjen kanssa. Enkä voi kuin ihailla sitä, miten hyvin hän ottaa omaa paikkaansa perheessämme. ♥ Toki meidän suhteemme ja tämä koko uusperhe kuvio on niin alussa, että vielä ei oikein voi sanoa mitään. Mutta itse olen nauttinut siitä, että arjessa on välillä toinen osallistuva aikuinen. Vaikka välillä en sitä muistakaan ja yritän silti tehdä kaiken yksin.

Yritän myös muistuttaa muruani siitä, että hänen tärkein tehtävänsä juuri nyt on vain tutustua rauhassa tyttöihin. Mistään muusta hänen ei tatvitse vielä ottaa painetta.

Uusperhe - BMH - Big mamas home by Jenni KOOTD - Lasten päivän asu - Neljävuotias - BMH - Big mamas home by Jenni Pop it tetris - BMH - Big mamas home by Jenni Synttäriviikonloppu kuvina - BMH - Big mamas home by Jenni Uusperhe - BMH - Big mamas home by Jenni

Perjantaina valmisteltiin juhlia

Lapset oli perjantaina kotona mun kanssani ja me valmisteltiin juhlia. Käytiin ostamassa muun muassa esikoiselle numeropallo Juhlamaailmasta. Ihan ensimmäisenä käytiin hakemassa Iinan influenssoimana Rustasta hauska Pop it tetris peli. Kyseistä peliä on vääntänyt viikonlopun aikana niin lapset, kuin aikuisetkin. Aivan loistava peli.

Kotona mä valmistelin juhlia ja muru katseli vähän tyttöjen perään. He puhaltelivat ilmapalloja valmiiksi koristeluun. Minä tein marenkeja ja jäätelökakun valmiiksi pakkaseen jäätymään. Itse tehty jäätelökakku oli aivan loistava synttärikakku. Voin suositella. Jaan reseptin myös tällä viikolla teidän kanssanne.

Lastenjuhlat - BMH - Big mamas home by Jenni Lasten synttärit - BMH - Big mamas home by Jenni Synttärit - BMH - Big mamas home by Jenni Lastenjuhlat - BMH - Big mamas home by Jenni Uusperhe - BMH - Big mamas home by Jenni

Launtaina juhlittiin synttäreitä

Lauantaina juhlittiin viimein esikoiseni synttäreitä, jotka ovat siirtyneet monta kuukautta koronan vuoksi. Jo ihan rajoitusten, sekä minun sairastamani koronan vuoksi, koska nyt viimein se älytön väsymys tuntuu helpottaneen.

Loppujen lopuksi syntymäpäiviä juhlittiin paljon alkuperäistä suunnitelmaa pienemmällä porukalla, koska ystävämme sairastuivat yksi toisensa jälkeen koronaan. Lopulta meillä oli paikalla vain isovanhemmat, yksi enoista ja mun poikaystävä. Kuusivuotiaalle tilanteessa isoin pettymys oli se, että lahjat jäi oletettua vähemmäksi yhdellä kertaa. Ei niinkään ne vieraat, vaan lahjat. Mikä on täysin ymmärrettävää, kun kyseessä on kuusivuotias lapsi. Tilannetta käsiteltiin lapsen kanssa ja yritettiin selittää tilannetta parhaan mukaan. Minusta tämä oli hyvä oppitunti, koska asiat eivät aina mene suunnitellusti ja tämä oli sellainen luonnollinen pettymys, jota käsitellä.

Lopulta lapsi oli äärimmäisen onnellinen, kun isovanhemmat ja eno tulivat. Meillä oli oikein kivat juhlat pienellä porukalla. Samalla muru sai tavata mun äidin ja bonusisän. Juhlat meni hyvin, vaikka oliat odotettua pienemmät. Meillä oli todella kivaa perheen kesken. Illalla itse kukin simahti hetkessä.

Lasten kanssa elokuvissa - BMH - Big mamas home by Jenni Uusperhe - BMH - Big mamas home by Jenni Uusperhe - BMH - Big mamas home by Jenni Jäätelökakku - BMH - Big mamas home by Jenni Uusperhe - BMH - Big mamas home by Jenni

Sunnuntaina ensimmäistä kertaa leffaan

Sunnuntaina oli sitten mun poikaystävän lahjan vuoro. Oltiin puhuttu siitä, että mun ja esikoisen ensimmäinen yhteinen leffareissu meni pipariksi aikanaan kun korona iski pari vuotta sitten. Niinpä hän halusi viedä esikoiseni ensimmäiseen leffaan synttärilahjana, leffanörtti kun on. Toki minä ja kuopus tulimme mukaan ja mentiin koko meidän uusperheen voimin katsomaan Itiksen Finnkinoon Sing 2. Valmistauduttiin elokuvaan sen verran, että katsottiin edellisenä päivänä elokuvaparin ensimmäinen osa kotona. Katsottiin myös pari traileria, niin lapset tiesi jo vähän mitä on odotettavissa.

Mentiin elokuviin klo 11 näytökseen. Lähdettiin hyvissä ajoin, että ehdittiin jättää takit elokuvateatterin säilytyslokeroon ja käytiin rauhassa vessassa ja ostettiin popkornia leffaevääksi. Ihan aluksi esikoinen pyysi poikaystävääni laittamaan elokuvaa vähän hiljemmalle, mutta hän onneksi tottui ääneen. Elokuva oli ihan vähän pitkä neljävuotiaalle, mutta hän malttoi katsoa lopulta leffan loppuun minun sylissäni. Olen ylpeä molemmista, sillä he käyttäytyivät ja jaksoivat todella hyvin pitkän elokuvan ajan. Ja ensi kerralla he ovat jo kokeneempia ja tietävät, mitä on luvassa.

Iltapäivällä tytöt meni ulkoilemaan ja poikaystäväni totesi minulle olevansa aivan poikki. Muistan miten uuvuttavaa on yhtäkkiä olla lasten kanssa, jos siihen ei ole tottunut. Muru on kuitenkin osallistunut meidän arkeen aivan ihailtavasti. En voi riittävästi korostaa sitä, kuinka onnekas olen kun löysin meidän elämään tällaisen kultakimpaleen. ♥

 

Sellainen viikonloppu meillä tällä kertaa. Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu. Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Viime viikonloppu kuvina

Keväiset kuulumiset

Hiihtoloma puhelinkuvina

Viikonloppu ystävien kanssa

Parhaita juttuja just nyt ja hieman kuulumisia

2 kommenttia

  1. Taina kirjoitti:

    Ihanat kuvat ja tunnelmat <3 Onnea synttärisankarille!

    Voisin sun influenssoimana ostaa myös nuo molemmat valkoiset yläosat? Mistä oot ne hankkinut?

    • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

      Moikka. Kummatkin yläosat löytyy ihan H&M:ltä. Ostan sieltä paljon, koska pystyn tilaamaan sieltä sovittamatta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *