Hae
Big mamas home

Lippalakki päässä ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen

Ennen kuin jaan parit pääsiäisen herkulliset reseptit, haluan puhua asusteesta, jonka olen tänä keväänä ottanut haltuun. Puhun nyt nimittäin lippalakista. Olen nuorempana viilettänyt menemään sellaisessa kulahtaneessa Jaffa-lippiksessä ja maalarikoulussa sillä hirveällä maalarinlippiksellä oli lähinnä funktiona pitää tukka suht puhtaana. Näiden muistojen perusteella olen ajatellut, että ehkä se lippalakki ei ole minun juttuni.

 

Lippalakki / H&M

Takki / Zalando

Neuletakki / H&M

Toppi /H&M

Legginssit / H&M Mama

Kengät / Adidas second hand

Korvakorut / Valla koru

 

Nyt kun olen tässä viimeisten vuosien aikana nähnyt niitä klassisesti pukeutuvia suosikkivaikuttajiani lippalakit päässäsomessa, olen alkanut lämpenemään niille. Juuri tuollaisille kauniin yksinkertaisille lippalakeille, klassisissa väreissä. Jaffa-lippis saa suosiolla jäädä sinne teini-ikään. Tällainen valkoin Nyc-lippis ja yksivärinen beige lippis ovat ehdottomasti enemmän omaa tyyliäni. Enkä kiinnostunut näistä pelkästään tyylisyistä, vaan myös siksi, että nämä oikeasti suojaavat myös siltä kirkkaalta auringolta.

Rakastan tätä näiden kuvien asua. Olen haalinut nyt itselleni muutamat ribbitopit, koska ne ovat olleet ihan parhaita alustoppeja. Tämä H&M:än malli riittää myös tällä hetkellä kivasti vatsan yli. En näytä ihan heti Nalle Puhilta, vaikka siltä välillä tuntuukin.

Nyt ilmat alkavat olemaan hiljalleen riittävän lämpimät nahkatakille, mikä on ihan parasta. Se ei tosin mene tällä hetkellä kiinni. Täytyy kaivaa kaapin perukoilta esiin myös trenssi, jota en ole tainnut käyttää sitten viime kevään. On ihanaa päästä viimein pukeutumaan oikeasti kevyemmin. Asun näyttävät kuvissakin paremmalta, kuin sen yhden ja saman toppatakin kanssa.

Toivottavasti teillä on ollut ihana pääsiäinen. Nautitaan vielä viimeisistä vapaapäivistä ja auringosta.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kevät on täällä!

Vähän erilaiset farkut

Vappu suunnitelmia

Collegehame

Toinen paljon kysytty kukkamekkoni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *