Hae
Big mamas home

Äitienpäivälahjaksi Syyshortensia korut

Näin vahvasti kesäkuun puolella haluaisin esitellä viimein, mitä sain puolisoltani äitienpäivälahjaksi. Kyseinen lahja oli hyvin merkittävä. Sillä vaikka tämä oli seitsemäs äitienpäiväni ja olen saanut lapsiltani lukuisia sydämen sulattavia lahjoja, tämä oli ensimmäinen lahja koskaan, jonka puoliso on minulle ostanut. Olen puhunut useamman kerran omasta äitienpäiväpettymyksestäni ja siitä, miten kyseinen päivä oli pitkään vain päivä muiden joukossa. Eikä tällä pettymyksellä ole ollut siis mitään tekemistäni lasteni tai äitiyteni kanssa. Se on liittynyt aivan muihin syihin.

 

Tunika / Zadaa second hand

Farkut / H&M Mama

Laukku / H&M

Kengät / Zadaa second hand

Panta / Miny Tokmanni

Korva- ja kaulakorut / Daughter of the North

 

Syyshortensia

Puoliso oli ostanut minulle lahjaksi kovasti toivomani Daughter of the North merkin Syyshortensia korusetin. Kyseisen merkin korut ovat ihan mielettömän kauniita, pieniä taideteoksia. Ihailen valtavasti Edithin kädentaitoja, sillä kaikki korut valmistetaan käsin.

 

Edith on kirjoittanut Syyshortensioista näin:

”Syyshortensiat tunnetaan näyttävistä, pitkälle syksyyn kukkivista terttumaisista kukinnoistaan, joka tekee niistä suosikkipuutarhakasvin Pohjolan vaativiin oloihin. Tämän puna-vaaleanpunaisen kukan sanotaan symboloivan vilpittömiä tunteita, romantiikkaa ja sisältävän rakkauden merkityksen. Tämä sitkeä kaunotar pärjää muista hortensioista poiketen Pohjolan kasvuolosuhteissa ympäri vuoden ja ilahduttaa yhtäaikaisella siroudellaan ja runsaudellaan monia kukkiin rakastuneita.

Nämä korut edustavat sitä, kuinka voi olla yhtä aikaa sekä herkkä ja henkeäsalpaavan kaunis, mutta silti voimakas ja vahva, kuten Pohjolan tyttäretkin.”

Korut ovat mielettömän kauniit. Pidän siitä, että riipus on tuollainen pitkä ja renkaat eivät ole mitkään mahdottoman pienet. Syyshortensia on yksi syksyn lempikukistani ja Edith on vanginnut kukkien kauneuden todella onnistuneesti näihin koruihin. En voi muuta kuin suositella. Tulen käyttämään näitä koruja vielä usein.

Asun tunika on viimeisimpiä kirppislöytöjäni. Olen näin raskaana ollut vähän varovainen vaatehankinnoissa. Tämä tunika tulee varmasti käyttöön myös raskauden jälkeen. Siinä on kätevä napitus edessä, mikä toimii pian imettäessä. Tunika on ihanan ilmava ja kevyt, eikä purista. Voin kertoa, että tällä hetkellä en kestä lainkaan kiristäviä vaatteita, joten tämä on ihan täydellinen loppuraskauteen.

 

Suunnitellaan ja järjestetään täällä parhaillaan viikonlopun baby showereita. Ihanaa saada ystävät koolle vielä ennen vauvan syntymää. Ja olen edelleen onnellinen, että päätettiin pitää yhteiset juhlat puolison kanssa. Ne sopivat parhaiten meidän arvoihin ja ajatusmaailmaan.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Viimeiset hetket kahdestaan

Syreenin varjossa

Puuvillakimono ja ribbimekko yhteen sopii

Kimono

Kohti viikonloppua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *