Hae
Big mamas home

Tumma kukkamekko ja vaalea trenssi

Hei ihana. Minulla on ollut ihan super hyvä alku viikolle. Töiden suhteen on ollut todella hyvä buugi ja tänään meillä oli meidän Menesty lempeästi porukan zoom-tapaaminen. Monan livet ovat olleet aivan parasta tässä Menesty lempeästi-valmennuksessa. Toki sen lisäksi, että saan laittaa aina halutessani ja tarvittaessa viestiä Monalle ja kysyä neuvoa. Livet ovat kuitenkin todella inspiroivia, kun niissä saa jakaa niitä omia onnistumisia ja epävarmuuksia turvallisessa ilmapiirissä. Tällainen tsemppaa itseäkin todella paljon.

 

Trenssi / H&M

Mekko / H&M

Laukku / H&M

Kengät / Adidas second hand

Korvakorut / AnniKo

 

Ilmat ovat nyt lämmenneet niin, että ulkona tarkenee huomattavasti kevyemmin, kuin viime viikolla. Tämä tarkoittaa automaattisesti, että omien kukkamekkojen käyttö lisääntyy radikaalisti. Olen löytänyt tälle kesälle pari hyvää uutta kukkamekkoa, joihin mahdun vaivatta. Toinen on tämä tumma ja toinen tämä. Näissä on toimivampi leikkaus, kuin aiemmissa lyhyissä mekoissani.

Tässä vaaleassa lyhyessä trenssissä olen taas asunut tämän kevään. Kylmemmillä ilmoilla puin vain alle paksumpaa neuletta. Tämä on ihan suosikki takkini, vaikka ajattelin sen olleen aluksi hutiostos. Tämä huvittaa minua vähän edelleen. Trenssi on aivan mielettömän ihana klassikkovaate ja sopii niin monen vaatteen kanssa.

Korvakorut ovat jälleen kotimaisen käsityön taidonnäyte. Ne ovat AnniKo brändin ja lahja puolisoltani. Bongattiin taannoin Annin korukoju Muji local tapahtumassa ja puolisoni lupasi, että saan valita itselleni yhdet korvakorut. Valitsin nämä pienet, sirot, kukkakorvikset, jotka sopivat mielestäni kevääseen. Olen myös yrittänyt valita pienempiä koruja isojen rinnalle, jotta voin käyttää niitä myös silloin, kun vauvaa kiinnostaa kaikki korvissani killuva.

Nämä asukuvat ovat puolisoni ottamia. Hän on tarjoutunut minulle kuvausavuksi silloin tällöin, mikä on ihanaa. Arvostan hänen apuaan. Varsinkin nyt keväällä, kun meillä on ollut Katrin kanssa taukoja kuvaamisessa.

-Jenni

 

KUVAT: Muru / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kevään luottovaatteita

No sitä perhearkea

Asu klassisissa väreissä

Mukavuus edellä

Asussa raitapaita ja vekkihame

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *