Hae
Big mamas home

Arkikuva 7/52: Teatterissa ystävän kanssa

KUVA: Hanna Poikkilehto / EDITOINTI: Minä

 

Mietin tämän viikon arkikuvaa taas pitkään. Tiesin miltä päivältä haluan jakaa kuvan, mutta en sitä, minkä kuvista. Totesin myös etten voi laittaa kahta hissiselfietä peräkkäisillä viikoilla. 😀 Niinpä valitsin tämän, jossa olen ystäväni Hannan kanssa teatterissa. Sain kutsun Valeäidit nimisen esityksen ensi-iltaan ja päätin kutsua ystävänpäivän kunniaksi mukaan ystäväni.

 

En todellakaan muista, milloin viimeksi olisimme olleet Hannan kanssa yhdessä ulkona. Siitä on minun laskujeni mukaan ainakin puolitoista vuotta. Siis mikäli laskin oikein. Ollaanhan me nähty senkin jälkeen, mutta siinä on ollut mukana niin lapsia, kuin puolisoitakin. Teki hyvää päästä tuulettumaan ihan kahdestaan. Vaikka kovin hurjaksi bilettämiseksi tämä arki-ilta ei äitynyt. Eikä edes vähiten minun raskauteni vuoksi.

Enkä muuten muista, koska olisin viimeksi ollut teatterissa. Vaikka rakastan näyttelemistä ja teatteria. Puhuttiin puolison kanssa siitä, että minä haluaisin ehdottomasti alkaa käymään näytöksissä useammin.

Me ollaan keitytty melkoisessa liemessä tässä parin viimevuoden aikana, mikä on lähentänyt meitä valtavasti. Ollaan oltu toistemme tuki monena hetkenä, kun elämä on tuntunut todella vaikealta. Hannan kanssa on puhuttu monet maratonpuhelut, puitu elämää, parisuhteita ja uravalintoja. Olen äärimmäisen kiitollinen tällaisista ystävistä.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Arkikuva 6/52

Arkikuva 5/52

Arkikuva 4/52

Arkikuva 3/52

Arkikuva 2/52

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *