Hae
Big mamas home

Døck – Viiniä ja bao buneja pelastusveneessä

Kesän yksi kivoimpia kokemuksia oli ehdottomasti Heidin kanssa Døck ravintolan testaaminen. Heidi oli bongannut Jan Mayen nimiseen kuunariin perustetun ravintolan somesta ja ehdotti siellä käymistä. Ravintolassa oli tarjolla kohtuuhintaista grilliruokaa ja drinkkejä aina ilta kuudesta alkaen. Me tilattiin Heidin kanssa bao buneja ja voi pojat, ne veivät kielen mennessään. Sinä iltana Jan Mayenin kannella oli lisäksi myös Viinilinnan pop up, jota me hyödynsimme Heidin kanssa ahkeraan. Sen verran ahkeraan, että Døckin drinkit jäivät testaamatta.

Kesä -Døck - Viinilinna - Helsinki - Ravintolat - BMH -Big mamas home by Jenni Døck - Bao buns oskarivinokkailla - Helsinki - Ravintola - BMH - Big mamas home by Jenni Døck - Jan Mayen kuunari - Ravintolat - Helsinkin - BMH - Big mamas home by Jenni

Meidän pöytänä toimi sinä iltana pelastusvene, joka sijaitsi kuunarin katolla. Koska varsinaisia pöytiä ravintolassa on aika vähän, on kätevää kun ruoka on helposti, käsin syötävää grilliruokaa. Onnistui syöminen siellä pelastusveneessäkin. Heh.

Døck - Bao buns oskarivinokkailla - Helsinki - Ravintola - BMH - Big mamas home by Jenni Døck - Viinilinna - Ravintolat - Helsinki - BMH - Big mamas home by Jenni Døck - Kesä - Helsinki - Ravintola - BMH - Big mamas home by Jenni

Sen iltainen Viinilinnan pop up oli myös kiva lisä iltaan. Päästiin tutustumaan uusiin viineihin ja allekirjoittaneelle löytyi oma suosikki, jota ostan myös kotiin.  Kyseinen viini oli nimeltään Fritz Walter. Pinot Gris rypäleistä tehty viini oli ihanan runsaan makuinen ja raikas. Kaiken lisäksi se on todella hyvän hintainen. Viiniesittelijä kertoi, että kyseistä viiniä on kuvailtu todelliseksi löydöksi, kun se on tuotu Suomeen.

Viiniä pelastusveneessä -Døck - Kuunari - Ravintolat - Helsinki - #elämänikesä - BMH - Big mamas home by Jenni Helsinki -Døck - Ravintolat - BMH - Big mamas home by Jenni Helsinki - Ravintolat - Kesä - BMH - Big mamas home by Jenni

Meille sattui ravintolavierailulle aivan täydellinen kesäilta. Jossain vaiheessa päivän paahtava aurinko muuttui illan miellyttäväksi lämmöksi. Meillä oli kuunarin katolla paraatipaikka, josta näki ympäröivän rannan ja joka puolelle veneessä. Ilta oli vain täydellinen ja itse olin ainakin varpaanpäitäni myöten onnellinen.

Døck - Viinilinna - BMH - Big mamas home by Jenni Døck - Jan Mayen kuunari - Ravintolat - Helsinki - BMH - Big mamas home by Jenni

Lähtiessä totesin Heidille, että aion niin tulla vielä tänä kesänä treffeille Døckille. Tämä olisi nimittäin aivan täydellinen treffiympäristö uuden tyypin kanssa.

Ja vaikka treffikumppania ei löytyisi niin tämä on ehdottomasti vierailemisen arvoinen ravintola.

-Jenni

 

Lue myös

Maailman paras spagettikastike

Hunajainen jasminriisipuuro

Paahdettu kikherne-kukkakaalisalaatti

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.