Hae
Big mamas home

Relove Stockmann

Kesätyö on viimeaikoina haitannut pahasti kirjoittamistani, mikä nyt ei ehkä ole yllättävää. Vaikka työ on tuttua niin uuden ympäristön toimintatapojen oppiminen on ollut todella uuvuttavaa. Kirjoittamiselle ei ole jäänyt energiaa ja nyt näitä postauksia on sitten läjä odottamassa julkaisuaan.

Relove Stockmann - BMH - Big mamas home by Jenni Stockmann Relove - BMH - Big mamas home by Jenni

Haluan aloittaa nämä rästiin jääneet postaukset pienellä suosituksella. Helsingin Stockmannille on tänä keväänä avattu Relove second hand-liike. Relove on ainakin täällä Helsingissä melko tunnettu second handia myyvä liikeketju. Heillä on Helsingin keskustassa nyt kolme myymälää.

Sen lisäksi, että liikkeet myyvät second hand vaatteita, asusteita ja sisustusesineitä, liikkeissä on tarjolla All day breakfast-settejä. Stockmannin Relovessa on myös tarjolla lähiruuasta valmistettua lounasta.

Stockmann Relove - BMH - Big mamas home by Jenni Stockmann - BMH - Big mamas home by Jenni

Me vierailtiin Heidin kanssa tässä Relovessa jo alkukesästä. Testattiin aamiaissettejä lounaaksi ja ne oli sen verran runsaita, että toimivat siinäkin tarkoituksessa oikein hyvin. Minun settini oli valokuvaaja ja somepersoona Janita Aution nimikkoannos. Annos oli ihana. Makea ja värikäs, molemmat sellaisia adjektiiveja, jotka liittäisin itsekin Janitaan.

Stockmann Relove - BMH - Big mamas home by Jenni Janina Aution nimikkoannos - BMH - Big mamas home by Jenni Janita Aution nimikkoannos - BMH - Big mamas home by Jenni

Tilat oli rakennettu todella onnistuneesti ja täältä puuttui kokonaan se kirppiksistä mieleen tuleva sekavuus ja tunkkaisuus. Kaikki oli kaunista. Tässä tilanteessa kuvat varmaan kertovat enemmän, kuin tuhat sanaa. Ravintola puoli oli erillään myymälästä.

Stocmann Relove - BMH - Big mamas home by Jenni Stockmann Relove - BMH - Big mamas home by Jenni

Ruuan jälkeen minä kiersin Relove myymälän vielä läpi. Second hand tuotteiden lisäksi myymälässä myydään myös kotimaisten tekijöiden käsityötä ja minä bongasin liikkeestä parit kivat korvakorut.

Suosittelen ehdottomasti käymään niin Stockmannin Relovessa, kuin muissakin Relove myymälöissä.

-Jenni

 

Lue myös

Kivinokan ranta – Retkellä lasten kanssa

Kesälista 2019

Talvinen Helsinki

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.