Hae
Big mamas home

Vuosi 2020 osa 1.

Aika tehdä pieni vuosikatsaus menneelle vuodelle. Tein vastaavanlaiset postaukset myös vuodesta 2019. Ihmisen muisti on kuitenkin lyhyt, enkä minäkään muista aivan kaikkea kuluneelta vuodelta, joten tämä on hyvä tapa palauttaa asioita mieleen. Näin myös kaikki uudet pääsevät näkemään, miten meidän viime vuosi meni.

Tammikuu 2020 Tammikuu 2020 Tammikuu 2020

Tammikuu

Vuosi alkoi rytinällä. Ei niin loistokas aloitus uudelle vuodelle-postauksessa kerroin, miten minun ja lasten vuosi alkoi turvakodista. Sohaisin tällä postauksella muurahaispesään ja sain siitä todella rankkaa palautetta, mikä meni muutenkin herkässä tilanteessa vahvasti ihon alle.  Lopult kerroin myös erosta ja mikä tuntuu kaikkein raskaimmalta. Rankasta tilanteesta huolimatta jaksoin miettiä myös hyviä asioita ja sitä mikä minua inspiroi.  Ja toki, tämän kaiken keskelle mahtui myös sitä ihan tuiki tavallista arkea.

Helmikuu 2020 Helmikuu 2020 Helmikuu 2020

Helmikuu

Helmikuun aloitin kirjoittamalla fiiliksistäni eron jälkeen. Tämä oli itseasiassa sitä aikaa, kun minä hyvin vahvasti erohehkuin ja sen näkivät kaikki. Innostuin monesta asiasta ja elin täysillä eron jälkeistä elämää.  Kirjoitin myös postauksen siitä, miten tuen lasta erossa. Kerroin omat true crime suosikkini ja ajatuksia Tinderistä.

Maaliskuu 2020 Maaliskuu 2020 Maaliskuu 2020

Maaliskuu

Maaliskuussa olin päässyt toden teolla uuden elämän alkuun ja elin rakkauden haudalla. Vastasin aikuisten ystäväkirjaan, vastasin seuraajien kysymyksiin deittailusta, esittelin lempi treffiasuni, listasin 21 hyvää asiaa ja pohdin eroon liittyvää surua. Maaliskuu oli myös kuukausi, jolloin meidän kaikkien elämä muuttui täysin. Epidemia oli ensimmäistä kertaa todellinen. Maaliskuussa myös vitutti ja mietin blogini lopettamista.

Huhtikuu 202 Huhtikuu 2020 Huhtikuu 2020

Huhtikuu

Huhtikuussa elettiin vahvasti poikkeustilaa. Tein kotoa käsin ihania second hand löytöjä ja leivoin lakkakakun. Huhtikuussa kokeilimme vuoroasumista, joka ei sitten loppupeleissä toiminutkaan. Minä kokeilin tyylillisesti uutta. Huhtikuussa keräsin myös rohkeutta kirjoittaa myrkyllisistä ihmissuhteista ja henkisestä väkivallasta, jota olen kokenut. Vietin pääsiäisen yksinäni. Ahdistavassa tilanteessa listasin myös asioita, jotka ilahduttivat juuri nyt.

Toukokuu 2020 Toukokuu 2020 Toukokuu 2020

Toukokuu

Toukokuu oli omalta osaltani yksi vuoden hiljaisimpia. Aloin uupua ja koin vainoa omassa elämässäni. Pelkäsin silloin julkaista yhtään mitään. Kirjoitin aiheesta kiertelevän ja kaartelevan postauksen. Yritin kirjoittaa kevyempiä aiheita. Kirjoitin myös meidän uusista ruokailutavoista. Tein myös välitilinpäätöksen erosta.

Kesäkuu 2020 Kesäkuu 2020 Kesäkuu 2020

Kesäkuu

Kevään lopussa pohdin lyhyiden ihmissuhteiden merkitystä, koettuani varmasti yhden elämäni merkittävimmän suhteen, joka kesti kaksi viikkoa. Tässä vaiheessa vuotta aloin olla ensimmäistä kertaa ihan todella uupunut. Pelkäsin myös sitä, että mun masennus uusisi. Kirjoitin seksistä puhumisen vaikeudesta, arjesta just nyt, ajatuksia sinkkuna olemisesta ja siitä, vaikuttaako kehonpainoni treffailuun. Sen lisäksi nautin juhannuksen ajasta, vaikka vietin itse juhannuksen töissä. Kirjasin myös ylös ajatuksia kun erosta tuli kuluneeksi puoli vuotta.

 

Tässä oli vuoden ensimmäinen pätkä. Tuntuu, että tästä ajasta on kulunut kokonainen ikuisuus. Moni asia tuntuu niin kaukaiselta nyt, kun aikaa on kulunut. En julkaise heti perään vuoden toista osaa, mutta se on tulossa tällä viikolla.

-Jenni.

 

Seuraa myös:

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.