Hae
Big mamas home

Meidän Terapian tarpeessa podcast on livenä!

Meidän Terapian tarpeessa podcastin eka jakso ilmestyi perjantaina. Jihuu! Me ollaan ehditty saamaan jo nyt teiltä ihan mieletöntä palautetta. Kiitos siitä. Ja anteeksi jokaisella, jolla on turskahtanut kahvit ulos. Ehkä me laitetaan jatkossa kuvaukseen varoitus, ettei jaksoja kannata kuunnella samalla kun juo jotain. 
Big mamas home by Jenni S. Meidän Terapian tarpeessa podcast on livenä!

Big mamas home by Jenni S. Meidän Terapian tarpeessa podcast on livenä!

Ollaan Erikan kanssa aivan innoissamme tästä. Podcastin tekeminen on kivaa ja tulee meiltä tosi luonnostaan. Äänitetaan ja suunnitellaan uusia jaksoja ihan hyvällä tahdilla. Tehdään ainakin työ-jakso, koska meistä kumpikaan ei tee leipätyötään luovalla alalla, vaan ollaan ihan perus duunareita. Ajateltiin, ett se olisi siksi kiva ja erilainen jakso. Olisi myös tosi kiva kuulla teiltä jaksotoiveita, jos joku juttu askarruttaa meidän suhteen mieltä. 
Big mamas home by Jenni S. Meidän Terapian tarpeessa podcast on livenä!

Big mamas home by Jenni S. Meidän Terapian tarpeessa podcast on livenä!

Kuvat: Erika Huhta

Ensimmäisessä jaksossa ihan vain tutustutaan meihin ja höpötellään vähän kuulumisia. Paljastetaan, mikä maalarin työssä on ärsyttävintä. Minä tunnustan kertovani huonoja vitsejä, sekä kerron suhteestani perunaan. Jälkimmäisen vuoksi olen saanut pientä paheksuntaa pariltakin taholta. 
Mutta kuunnelkaa jakso ja kertokaa ihmeessä mitä olette mieltä. 
Podcastia voi seurata myös Instagramissa nimimerkillä @terapian_tarpeessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.