Hae
Big mamas home

Syksyn käytetyin takki

Olen seisonut koko illan silittämässä, kun ostin black friday tarjouksella itselleni viimein silitysraudan. Ostolakko on tehnyt siinä mielessä tehtävänsä, että kun raha ei uppoa pelkästään niihin korvakoruihin ja vaatteisiin, sitä riitti nyt johonkin sellaiseen, mitä tarvitsin ja mikä on ollut ostoslistallani kauan. Hurahdin silittämään sitten monta tuntia vaatteita ja lakanoita. Minulla oli takana muutama äärimmäisen stressaava päivä ja silittäminen tyynnytteli tilannetta ja minua.

Lasten sairastalut ja niistä seuranneet poissaolopäivät harjoittelusta stressasivat ja tilanne lopulta kulminoitui siihen, että sain pitkästä aikaa kunnon paniikkikohtauksen harjoittelupaikallani. Tämän seurauksena, minua on ahdistanut nyt viimeiset pari päivää ja olen valmis rarttumaan jokaiseen oljenkorteen, joka helpottaa tätä ahdistusta. Ja silittäminen toimii.

Tällä hetkellä odotan kuitenkin sunnuntaita ja viikkoni ainoaa vapaapäivää, koska jouduin ottamaan lauantaille extravuoron. Mikä ahdistaa tällä hetkellä entistä enemmän. Toivon vapaapäivän auttavan. Jälleen kerran olen uskomattoman kiitollinen opettajasta, joka ymmärtää ja tukee minua. Ei todellakaan ole mikään pikkujuttu opiskella samaan aikaan kun lapset ovat pieniä.

XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Syksyn käytetyin takki - BMH - Big mamas home by Jenni Syksyn käytetyin takki - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmalli - BMH - Big mamas home by Jenni

Syksyn käytetyin takki

Nämä kuvat ovat viimeiset ruskakuvat, mitä minulta löytyy.

Instagramissa (@bmhjenni) olette jo nähneet puuteriroosan värisen takkini. Se on tämän syksyn alelöytö. Täydensin takkivalikoimaani syksyllä talvea ajatellen, sillä vanha musta parkani alkaa olla melko rispaantunut. Se menee ihan hyvin arkitakkona, mutta alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt. Joten siksi satsasin syksyllä pariin aletakkiin, joista toinen on tämä. Tämä on ollut ehdottomasti koko syksyn käytetyin tappi. Pidän siitä, miten klassinen se on muuten, mutta väri on hieman spesiaali, mutta ei kuitenkaan liian.

Näin talven tullen en muuten voi olla miettimättä, miten asukuvissa todennäköisesti näkyy enemmän ja vähemmän nimenomaan takit, joita minulla ei tosiaan kovin montaa ole. Joten varautukaa aavistuksen yksitoikkoisiin asukuviin.

Plusmalli - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuotia - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni xl muotia - BMH - Big mama home by Jenni

Kuvissa, takin alla näkyy, lempi arkiasu komboni, eli neulepusero ja legginssit. Tämä kyseinen pusero taitaa olla puolestaan koko syksyn käytetyin neule. Se on ihana, muhkea ja siihen tuntuu jopa lohdulliselta kietoutua. Rakastan sitä. Siitäkin huolimatta, että poolo ei ole kaulalleni eduksi.

Näissä kuvissa korvissani on ihanat Vorssa Inkin pienet sydännapit, jotka ovat niitä korvakoruja, joita olen hankkinut töitä varten, kun en voi käyttää isoja korvakorujani. Onneksi on vaihtoehtoja. On ollut muuten kiva seurata IG:ssä @ketunpoikia Sinin korvakoruratkaisuja hänen harjoittelussaan, joka on vanhus puolella. Sini on yhtä kova korvismuija, kuin minäkin, joten ispistä pikkukorviksiin on kiva saada.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Syksyn käytetyin takki - BMH - Big mamas home by Jenni Syksyn käytetyin takki - BMH - Big mamas home by Jenni

Asu

Neule H&M 2021

Legginssit SHEIN 2021

Takki H&M 2021

Laukku ZADAA SECOND HAND 2021

Kengöt ZADAA SECOND HAND 2021

 

Syksyn käytetyin takki - BMH - Big mamas home by Jenni Syksyn käytetyin takki - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Syksyn käytetyin takki - BMH - Big mamas home by Jenni

Ihanaa viikonloppua!

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Ruska, neule ja revityt farkut

Rento asukokonaisuus: Mom jeansit ja helmicollege

Aivan talvallinen arkiasu

Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *