Hae
Big mamas home

Lastenvaatteet myyntiin Kidia second handiin

Olen viime päivinä puuhastellut lastenvaatteiden parissa. Olen säästänyt tytöiltä lähes kaiken kaappeihin, koska toivoin ennen eroa vielä kolmatta lasta, joka hyötyisi isompien sisaruksien vaatteista. Elämä vain ehti tapahtua tässä välissä. Joten vaatteet ovat kulkeneet mukana kaapeissa, kun en ole saanut aikaiseksi käydä niitä läpi ja laitettua eteenpäin. Jotain olen lahjoittanut eteenpäin ystäville, mutta silti tavaraa on paljon.

Noin kuukausi sitten näin Kidian instagramtilillä ilmoituksen, että he ovat avanneet saataville uusia myyntijaksoja. Aikalailla hetken mielijohteesta ostin itselleni myyntijakson ja siitä tämä vyyhti alkoi purkaantua. Varasin Kidian pienen myyntipaketin, koska halusin kokeilla miten tämä toimii. Mikäli kaikki menee hyvin, ensi kerralla varaan ison myyntipaketin.

Lastenvaatteita myyntiin Kidia second handiin - BMH - Big mamas home by Jenni

En ole ennen myynyt lastenvaatteita tällä tavalla. Omia vaatteitani olen myynyt paljon Zadaassa, mihin kyseinen sovellus sopii erinomaisesti. Olen ollut myös pari kertaa myymässä itse kirpparilla, mutta nyt minulla ei todellakaan ole resursseja siihen. Eikä itsepalvelukirppiksiin. En jaksa lähteä siihen urakkaan, että lähtisin hinnoittelemaan kaiken itse ja pitäisin viikkotolkulla huolta jostain myyntipöydästä. Minulle sopii paljon paremmin palvelu, johon kokoan ja huollan kasan vaatteita, vien ne paikalle, ne hinnoitellaan ja myydään puolestani.

 

Nyt olen vienyt nämä pari kassillista vaatteita Kidian Hertsin myymälään Herttoniemeen, jossa ne myös myydään. Valitsin kauden mukaisia tuotteita. Karsin pois rikkinäiset ja likaiset, joita olin jostain käsittämättömästä syystä säilönyt. Pistin jemmaan muutamia isoimpia suosikkejani vauvanvaatteista, mutta muuten kaikki vaatteet saavat lähteä.

Puhuttiin kumppanin kanssa, että mikäli me vauvan saamme, en enää säilö lastenvaatteita samalla tavalla, vaan kierrätän niitä sitä mukaan, kun tarvitsee.

Lastenvaatteita myyntiin Kidia second handiin - BMH - Big mamas home by Jenni

Nyt uteliaille tarkat tiedot tulevasta myyntijaksosta:

Missä

Kidia second hand Hertsi, Herttoniemessä.

Milloin

Myyntijakso alkaa torstaina 6.10 ja kestää 15 päivää. Tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

 

Vaatteet ovat Kidiassa esillä koon mukaan, jolloin kukin voi etsiä helposti sitä koko mitä kaipaa. Tämä on omasta mielestäni yksi Kidian parhaista puolista. Itselläni kun ei riitä kärsivällisyys siihen, että yritän kahlata useita pyötiä läpi ja toivon, että löydän tarvitsemani sieltä.

Kokoja oli vauvalle ja taaperolle. Vaatteissa oli sopivia niin tytöille, kuin pojillekin. Värit olivat sinistä, valkoista, vaaleanpunaista, beigeä, harmaata ja mustaa. Kaikki oli sesonkiin sopivaa. Kesämekot jäivät vielä toistaiseksi säilöön tänne.

Niiden tyyli oli aika ajatonta ja klassista. Ovat siis ajalta ennen, kuin lapseni vaikuttivat vahvasti omaan pukeutumiseensa.

Lastenvaatteet - BMH - Big mamas home by Jenni

Huokaisen helpotuksesta, kun olen saanut tämän projektin viimein kunnolla käyntiin. Olen hillonnut kaapissa paljon vaatteita, jotka ansaitsevat päästä kiertoon ja käyttöön. Vauvanvaatteet ovat kaikki todella hyvässä kunnossa. Ne kun eivät ehdi mennä siinä kolmessa käyttökuukaudessa mininkään.

Lastenvaatteet - BMH - Big mamas home by Jenni

Voin suositella Kidiaa myös ostajana. Olen käynyt useita kertoja nimenomaan Hertsin toimipisteessä ja joka kerta olen löytänyt sieltä tytöille jotain. Siitäkin huolimatta, että yleensä isommille lapsille on vaikeaa löytää mitään. Mitä en ihmettele yhtään, kun ottaa huomioon, kuinka usein koululaisella on housunpolvet puhki koulupäivän jälkeen.

Joten, jos meidän vanhat vaatteet kiinnostavat, suunnatkaa 6.10 Kidiaan ostoksille.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Vesipedoille uimapuvut

Helmikuun kirppislöydöt

Tammikuun kirppislöydöt

Poplet löydöt

Syyskuun kirppislöydöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *