Hae
Big mamas home

Aaton & joulupäivän kuulumisia

Hyvää joulua! Toivottavasti teillä on ollut tähän mennessä aivan ihana joulu. Parhaillaan, kun kirjoitan tätä, koko muu perhe on päiväunilla. Joulunvietto on vaatinut verojaan niin isältä, kuin tyttäriltäkin. Tämä on ollut aivan parasta. Me on leikitty, touhuttu, syöty, katsottu elokuvia ja nautittu vain yhteisestä ajasta. Meillä kävi myös ensimmäistä kertaa pukki tervehtimässä lapsia. Little E on puhunut pukista päivittäin jo viikon ajan ja viimein tunti ennen pukin tuloa oli pitkä, kuin nälkävuosi. Kumpikaan tytöistä ei ujostellut yhtään, joten tämä oli oikein hyvä vuosi kutsua joulupukki ensimmäistä kertaa meille. Little E sanoi, että pukki oli parasta tässä joulussa. 
joulu, jouluaatto, joulukuusi, joulupäivä, lapsiperhe,
Aatonaattona Little E kävi isin kanssa kuusikaupoilla ja ostivat kotiin ilmeisesti isoimman saatavilla olevan kuusen. Kummasti tuo pikkuneiti saa höllättyä isin kukkaron nyörejä silmiä räpäyttämällä. Minä haluaisin osata saman tempun. Heh heh. Me koristeltiin kuusi yhdessä tyttöjen kanssa ja iskä asensi valot. 
Alunperin meille ei edes pitänyt tulla kuusta, koska ajattelin beben olevan sen verran hankalassa kolmentoistakuukauden iässä. Mutta vielä mitä. Alun kiinnostuksen jälkeen vauva ei ole edes vilkaissut kuuseen päin. Siitä huolimatta olemme pitäneet alimmat oksat paljaina koristeista. 
joulu, jouluaatto, joulukuusi, joulupäivä, lapsiperhe,

joulu, jouluaatto, joulukuusi, joulupäivä, lapsiperhe,
Olin aattona töissä, kuten olen jo aiemmin kertonut. Minua ei tavallisesti haittaa olla pyhiä töissä, mutta joulu on sellaista aikaa, jolloin olisin mieluiten kotona. Mutta olihan tämäkin kokemus. Vuoro oli onneksi aattoaamun vuoro, jolloin en missannut mitään tärkeä. Ehdin näkemään pukin, avaamaan lahjoja, syömään ja katsomaan Joulutarinan (josta taisin nähdä ensimmäiset puoli tuntia, koska nukahdin). Puuron keitin tytöille joulupäivän aamuna, joten en oikeasti jäänyt mistään paitsi. Töissä yövuoro oli keittänyt meille joulupuuron aamuksi ja työpaikka oli muistanut meitä joulun työvuorolaisia sellaisella helpolla joulupöydällä. Jos rehellisiä ollaan, unohdin lounaani kokonaan työpaikan jääkaappiin. 
joulu, jouluaatto, joulukuusi, joulupäivä, lapsiperhe,

joulu, jouluaatto, joulukuusi, joulupäivä, lapsiperhe,
Me ja meidän läheiset, olimme panostaneet lähinnä tyttöjen lahjoihin. Little E:lle kertyi lahjoja pieni vuori, mikä sai minut hieman irvistämään. Leluja ei kuitenkaan ollut mahdottoman paljon ja jokainen Barbie, sekä poni oli todella mieluinen. Me ollaankin nyt leikitty barbie- ja ponileikkejä kaksi päivää. Ne ovat sellaisia, joita minäkin osaan leikkiä. Bebe sai kolme lahjaa, mikä on ihan passeli määrä yksivuotiaalle. Hän sai leikkipuhelimen, sellaisen lelun, jossa pitää laittaa oikean muotoisia palikoita reikiin ja Puppe-kirjan. Oli niin hyvät lelut, että isolle siskolle iski ihan lahjakateus. 
joulu, jouluaatto, joulukuusi, joulupäivä, lapsiperhe,

joulu, jouluaatto, joulukuusi, joulupäivä, lapsiperhe,
Meillä on ollut oikeasti kaikin puolin tosi hyvä joulu. Ollaan pyritty ottamaan mahdollisimman rennosti. On syöty, torkuttu ja leikitty. Huomenna ajateltiin pistää nenää kunnolla ulos täältä pesästä ja lähteä koko porukka ulkoilemaan. Kunhan minä olen ensin nukkunut aamulla pitkään. 
joulu, jouluaatto, joulukuusi, joulupäivä, lapsiperhe,
Mulla on useampi postaus, jotka haluaisin ulos ennen uutta vuotta, joten katsotaan nyt miten niitä julkaisen. Joululoman lukemista löytyy ainakin tästä blogista. 

Taidankin tästä hipsiä tekemään muutaman kinkkuvoileivän. Tänään olisi vielä tarkoitus katsoa yhdessä Frozen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.