Hae
Big mamas home

Teddytakki ja hieman kuulumisia

Siis huh huh, mikä viikko täällä on ollut takana. Ensinnäkin, tytöt olivat nyt toisessa kodissa ensimmäistä kertaa uudella 5/9 rytmillä. Joten ensimmäisinä päivinä minun ei tarvinnut huolehtia muista kuin itsestäni, mikä on aina pieni helpotus. Toki viikoon on mahtunut myös niitä arkiaamuja lasten aknssa, joihin liittyy sitten paljon enemmän sähläystä ja neuvottelua. Sen lisäksi tuntuu, että olen saanut painaa harjoittelussa ihan hartiavoimin töitä. Opin edelleen uutta jatkuvasti, mikä vie omalta osaltaan voimia. Mutta ilokseni olen huomannut, että yöunet palauttavat taas päivästä. Vaikka olen illalla todella väsynyt, aamulla olen levännyt ja virkeä.

Sain myös ohajaajaltani maailman ihanimman palautteen. Harjoitteluni on takkuillut hieman lasten sairastelujen vuoksi, mutta väliarvioinnissa ohjaajani sanoi; ”Silloin, kun olet täällä läsnä, olet kyllä 100% läsnä.” Tämä oli oikeasti ihana palaute ja sain siitä valtavasti voimia harjoittelun loppuun.

Nyt viikonloppuna aion vain rentoutua lasten kanssa. Ollaan leivottu ekat pellilliset joulutorttuja ja laitettu sohvalle leffapesä. Tytötkin tuntuvat olevan levon ja yhdessäolon tarpeessa.

Teddytakki - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Teddytakki - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Teddytakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä teddytakki on toinen takkihankintani tähän talvikauteen. Rehellisesti, meni monta vuotta ennen kuin lämpenin näille pörrötakeille. Nyt tämä on aivan lempparini. Se on lämmin ja söpö ja ihan täydellinen tähän talveen. Ei se tietenkään sovi mihinkään ääriolosuhteisiin, koska ei se pidä vettä, eikä tuultakaan. Mutta kuivalla ilmalla se on lämmin. Eli suosittelen teddytakin kaveriksi kunnon säänpitävää talvitakkia.

Teddytakki - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Teddytakki - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Teddytakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Pidän tästä asusta ihan valtavasti. Kun puin nahkapöksyjen alle paksut sukkikset, niin niillä tarkeni kylmemmässäkin ilmassa. Mikä on ihan parasta. Tykkään niistä koko ajan enemmän ja enemmän. Nämä sopivat todella hyvin neuleiden kanssa yhteen.

Ja nyt minäkin olen alistunut tähän kylmälle ilmalle ja kaivanut pipon, sekä hanskat esiin. Mikä siinä onkin, että näitä on välillä niin vaikeaa käyttää. Kuopus haaveilee perivänsä minulta nämä kyseiset rusetti-sormikkaat, mutta voi olla etteivät nämä kestä tallessa ihan niin pitkää aikaa. Olen melkoinen mestari hukkaamaan hanskojani.

@annidiudiy Överi-korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Teddytakki - BMH - Big mamas home by Jenni Teddytakki - BMH - Big mamas home by Jenni Teddytakki - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Teddytakki - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Takki H&M 2021

Neule H&M 2019

Nahkalegginssit H&M 2017

Pipo H&M 2020

Laukku H&M 2020

Hanskat KAPP AHL 2019

Kengät ZADAA SACOND HAND 2021

Överi-korvakortu @ANNIDIUDIY 2020

 

Nyt toivottelen teille kaikille rauhallista ja levollista viikonloppua!

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Syksyn käytetyin takki

Pikkujoulu asu ja erobileiden suunnittelua

Neulehame

Syksyn isoin trendi: Neuleliivi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *