Hae
Big mamas home

Viikko 29 kuvina

Viikko 29 kuvina - BMH - Big mamas home by Jenni Perhearki - BMH - Big mamas home by Jenni

Maanantai

Lapset olivat ensimmäistä kokonaista päivää kotona. <3 Ihanaa, kun he ovat taas kotona. Mutta kyllä tämä lapsiperheen intensiivisyys tuntuu taas, kun tässä on oltu kaksi viikkoa aikuisten kesken. Mutta tämä on toki asia, johon tottuu taas. Me ulkoiltiin ja lapset sai kokeilla valokuvausta mun kännykällä. Opeteltiin esikoisen kanssa hänen älykellopuhelimensa käyttöä.

Perhearki - BMH - Big mamas home by Jenni Viikko 29 kuvina - BMH - Big mamas home by Jenni

Tiistai

Tiistaina touhuttiin paljon parvekkeella. Kumppani oli humputtelemassa omiaan, jossain konsertissa. Me vietettiin päivää lasten kanssa. Minä siivosin ja puunasin parveketta. Lapset auttoivat nyppimällä parvekekukista kuivat kukat pois. Otin myös pitkästä aikaa sellaisia huoliteltuja sisustuskuvia, mikä oli kivaa. Tuntui, että olin taas jonkin vanhan ja tutun ääressä. Istuttiin myös parvekkeella katselemassa rankkasadetta.

Keskiviikko

Keskiviikkona minun aamuni alkoi sillä, että sain nukkua pitkään, kun kumppanini nousi lasten kanssa. Kunhan olin saanut heräiltyä menin ulos heidän seuraan. Iltapäivästä käytiin lasten kanssa ensimmäistä kertaa Uimastadionilla uimassa ja oli kyllä tosi kiva kokemus. Mennään ehdottomasti toistekin. Hurjapäälapsi laski varmaan sata kertaa lasten altaan liukumäestä. Toinen, rauhallisempi ei uskaltautunut mäkeen, kuin pari kertaa. Kotimatkalla käytiin vielä omenamehulla kumppanin työpaikalla.

Torstai

Torstaina oli vuorostaan kumppanini vuoro nukkua pitkään. Lisäksi oltiin sovittu, että lähdetään viettämään päivää mun bestiksen luokse. Erika oli täyttänyt takapihalle pienen kahluualtaan, joten lapset pääsivät vilvoittelemaan altaaseen. Päivälliseksi tehtiin Erikan luona vielä tortillapizzoja. Päivän päätteeksi kotiin palasi kanssani kaksi iloista, mutta hyvin väsynyttä tyttöä.

Perjantai

Perjantaiaamuna ehdottelin, että jos otettaisiin kyseinen päivä ihan vaan levon kannalta. Toisin kävi. Oltiin kotona sen verran, että saatiin ruoka laitettua ja siivottua. Mä kävin lenkillä itsekseni aamusta. Iltapäivällä käytiin uimassa lähirannalla ja illaksi meidät kutsuttiin ystävien luo grillaamaan. Kumppani lähti nyt pariksi päiväksi omaan kotiinsa, kun ollaan vietetty melkein kolme viikkoa yhdessä mun luona. Perjantai oli oikein kiva, vaikka se ei mennytkään levon kannalla.

 

Tässä oli meidän viikko 29 kuvina. Voin sanoa, että tämä on ollut aika kiva viikko lasten ja mun kumppanin kanssa. <3 

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Synttäriviikko!

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä

Tuleva kesä – Mitä ollaan tähän mennessä suunniteltu

Keväiset kuulumiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.