Hae
Big mamas home

Pitsiä, pitsiä, pitsiä

Siitä on joitain viikkoja, kun julkaisin joukon stooreja paidan alle laitettavista pitsikauluksista, Instagramini viestilaatikko räjähti. Ja saan edelleen viestiä siitä, mistä olen pitsihepenet hankkinut. Tuli hetkellisesti todellinen muotivaikuttaja olo. Heh. Ilmeisesti siellä ruutujen takana on muitakin, joiden mielestä pitsiä ei voi olla liikaa. En oikein tiedä miksi näitä pitäisi kutsua, pitsikaulus tai pitsitoppi on varmaan lähimpänä totuutta.

Pluskokoisten muoti - Big mamas home by Jenni Pitsivaatteet - Big mamas home by Jenni Pitsiä, pitsiä, pitsiä - Big mamas home by Jenni

Jokainen teistä seuraajista tietää varmasti jo, että rakastan pitsiä ja pitsitoppeja. Minulta löytyy niitä useampi eri väreissä. Nyt hankin nämä kaksi pitsikaulusta/pitsialuspaitaa, jotta voin käyttää niiden vaatteiden alla, jossa ei itsessään ole pitsiä. Koen, että erityisen hyvin nämä sopivat neuleideni kaveriksi. Mutta keksin varmasti lisäkäyttöä sitä mukaan kun kevät etenee ja voi pukeutua kevyemmin. 

Pitsiä, pitsiä, pitsiä - Big mamas home by Jenni Pitsitoppi - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - Big mamas home by Jenni

Ostin nämä Sheinin verkkokaupasta. Ne olivat osa kaksiosaista alusvaatesettiä. Eli kummankin mukana tuli myös pitsipöksyt. Mikä ei itseä haitannut, koska kyllä pitsisille alushousuille käyttöä löytyy näin sinkkuihmisenä.

Pluskokoisten muoti - Big mamas home by Jenni Pitsitoppi - Big mamas home by jenni

Pidän Sheinistä, koska siellä on niin laaja Curve, eli pluskokoisten mallisto, josta löytyy toinen toistaan ihanampia muotivaatteita isompikokoisille. Löysin Sheiniltä myös todella kivan uimapuvun, joka ei ollut pelkästään musta ja yksinkertainen, kuten niin monet muut pluskokoisten uimapuvut.

Pluskokoisten muoti - Big mamas home by Jenni Pitsiä, pitsiä, pitsiä - Big mamas home by Jenni Pitsiä, pitsiä, pitsiä - Big mamas home by Jenni

Luulen, että oma pitsivillitykseni on vasta alussa. Joten saa nähdä mitä kaikkea vielä keksin sen suhteen.

Onko siellä muita pitsivaatteista innostuneita? Miten te yhdistelette pitsiä pukeutumisessanne? Kannattaa muuten ottaa seurantaan Instagram tilini, sillä jaan etenkin storyissa pukeutumisinspiraatiota. Hankin itselleni kokovartalopeilin, joten lupasin vilautella siellä enemmän arkiasujani peiliselfieiden muodossa.

-Jenni.

 

Lue myös

Yhdet housut, viisi asua

Korona-ajan juhla-asu

Kuukauden suosikit x 3

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

2 kommenttia

  1. Elli kirjoitti:

    Tosi kaunis asu! Naisellinen, seksikäs, mutta silti tyylikäs kokonaisuus. Iso peukku täältä!!

    • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

      Kiitos paljon. Tykkään itsekkin. Yritän miettiä, mihin kaikkeen voin noita pitsialustoppeja vielä hyödyntää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *