Hae
Big mamas home

Syksyn kivoin asu

Heipä hei, täällä on podettu flunssaa niin minä, kuin lapsetkin. Ollaan siis pötkötelty sohvalla ja katsottu elokuvia. Nyt flunssa tuntuu alkavan helpottaa viimein näin viikonloppua kohti, mikä on ihanaa. Itsellä on ainakin ollut pari päivää veto niin pois, että en ole saanut mitään aiakaiseksi.

Meidän viikonlopun suunnitelmat riippuvat hieman siitä, missä kunnossa tytöt ovat viikonloppuna. Jos kuume ei enää nouse ja uusia oireita ei ilmene, niin olemme lähdössä ystävien luokse viettämään viikonloppua. Jos flunssa ottaa vielä takapakkia, niin sitten meidän täytyy viettää viikonloppua ihan omalla porukalla. Hyvällä tuurilla voidaan mennä sunnuntaina pikku retkelle.

Syksyn ihanin asu - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Nämä kyseiset asukuvat ovat yksiä ehdottomia suosikkeja minun ja Katrin ottamista kuvista. Tässä toimii tausta ja erityisesti tykkään myös tästä kyseisestä asusta.

Ihastuin tekonahkalegginsseihin joitain vuosia sitten. Ne eivät ole käytetyimpiä housujani, mutta käytän niitä kuitenkin säännöllisesti. Varsinkin näin viileämpinä ilmoina. Kesähelteillä ne eivät ole järin mukavat. Lempi yhdistelmäni on ehdottomasti nämä legginssit ja joku neule. Tämä kyseinen beige neule on ehkä koko syksyn käytetyin vaate.

Korvakorut ovat @annidiudiy:n ihanat isot Överit. Nämä ovat ensimmäiset korvikset, jotka tilasin Annilta ja no, te tiedätte miten siinä on sitten käynyt. Heh.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Tekonahkalegginssit - BMH - Big mamas home by Jenni

Mitä asun kenkiin tulee, enää en lähtisi näillä lipokkailla liikenteeseen. Mutta voisin yhdistää asuun jotkut ihanat mustat nilkkurit.

Syksyn ihanin asu - BMH - Big mamas home by Jenni Syksyn ihanin asu - BMH - Big mamas home by Jenni Syksyn ihanin asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Neule H&M

Pitsitoppi H&M

Tekonahkalegginssit H&M

Laukku ZARA (Zadaa second hand)

Kengät ZADAA SECOND HAND

Korvikset ANNIDIUDIY

Syksyn ihanin asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Ihanaa tulevaa viikonloppua jokaiselle. Toivottavasti olette pysyneet terveinä. Onko teillä muuten jotain viikonloppu suunnitelmia?

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Vaaleanpunainen neule

Pitsitoppi, revityt farkut ja Ritarihuone

Satiinihame ja neule

Kesämekko stailattuna syksyyn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.