Hae
Big mamas home

22. luukku: Meidän uusi jouluperinne ja joulukoriste

Me aloitettiin tänä vuonna kokonaan uusi perinne puolison kanssa. Tämä on sellainen, jonka aloittamista olen miettinyt itse pari vuotta, mutta sen aloittaminen yhdessä kumppanin kanssa teki siitä vähän merkityksellisemmän.

 

Lapset keräävät omia joulukoristekokoelmiaan, jotka he tulevat saamaan aikaan mukaansa omiin koteihinsa. Mikä tarkoittaa sitä, että jossain vaiheessa meidän joulukoristelaatikosta lähtee melkoinen määrä koristeita lasten muuttokuormien mukaan. Niinpä päätettiin aloittaa oma joulukoristekokoelma.

Olen itse bongannut tämän Noora Näppilän blogista, joten kyseessä ei todellakaan ole oma ideani, enkä ota siitä kunniaa. Mutta me alettiin keräämään puolison kanssa Disneyn joulukoristeita. Tilattiin koriste Disney Store EU:sta ja paketti saapui perille muutamassa päivässä. Tämä oli todella iloinen yllätys, koska itseä aina vähän jännittää ulkomailta tilaaminen. Postimaksut olivat myös aika kohtuulliset, joten hyvillä mielin voidaan jatkaa tätä keräilyharrastusta.

Ihan mitä tahansa koristetta me ei voida ostaa. Koristeen täytyy muistuttaa meitä jotenkin kyseisestä vuodesta. Siihen täytyy jotenkin kiteytyä mennyt vuosi tai sitten joku merkittävä tapahtuma vuoden ajalta.

Tämä on ollut meidän, minun ja kumppanini, ensimmäinen vuosi yhdessä. Meillä on itseasiassa ensimmäinen vuosipäivä nimenomaan jouluaattona. Valittiin siis joulukoriste, joka kuvaa pariskuntaa ja tämä oli aika söpö. Ja koska tämä on teemaltaan oikeasti jouluinen, se sopii ehdottomasti myös meidän rakkaustarinaamme, joka alkoi kunnolla jouluna.

Tällä on hyvä aloittaa uusi perinne ja uusi kokoelma.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

16. luukku: Miten saada joulusta mahdollisimman paljon irti, ilman stressiä

15. luukku: Lasten joulusanat

14. luukku: Paljettimekko pikkujoulukelpoiseksi

13. luukku: Meidän joulukoti

12. luukku: Ihanimmat kotimaiset korvakorut joulukauteen

2 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    Voi miten ihana koriste! Wall-E ja Eve! Romanttinen ja suloinen, en kestä! 🙂

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kiitos! Niin meidänkin mielestä. Tämä kyllä kuvaa ihan täydellisesti tätä meidän vuotta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *