Hae
Big mamas home

Varaslähtö kukkamekkokauteen

Sää on alkanut viimein lämpenemään. Mittari on jo selkeästi plussan puolella, joten minusta on oikea aika ottaa varaslähtö kukkamekkokauteen. Talvella kukkamekkojen käyttö on ollut vähäisempää, mutta tiedän kesällä enemmän tai vähemmän asuvani kukkamekoissa. Toistaiseksi niiden kanssa joutuu pukemaan myös neuleen, jos meinaa tarjeta.

Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Varaslähtö kukkamekkokauteen - BMH - Big mamas home by Jenni Varaslähtö kukkamekkokauteen - BMH - Big mamas home by Jenni

Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Helmat - BMH - Big mamas home by Jenni Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Tämä kukkamekko oli rakkautta ensisilmäyksellä. Joidenkin mekkojen kohdalla ostopäätöstä ei tarvitse edes miettiä ja tämä oli yksi niistä. Mitä voin sanoa, taidan olla varsinainen hullu kukkamekkomuija. Kuopukseni sanoi minulle, kun kokeilin tätä mekkoa; ”Äiti, sä näytät ihan kukkakuningattarelta.” Tämä oli melkoisen imarteleva kommentti neljävuotiaaltani.

Varaslähtö kukkamekkokauteen - BMH - Big mamas home by Jenni Varaslähtö kukkamekkokauteen - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muotia - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Varaslähtö kukkamekkokauteen - BMH - Big mamas home by Jenni

Se on juuri sellainen moderni ja boheemi hippikaapu, mitä minulla on kaapissa muutenkin. Tähän saa vyötärön esille halutessa vyön avulla. Mekko on sen verran ohut, että se vaatii toistaiseksi vielä neuleen kaverikseen. Tällä kertaa valitsin päälle yhden neuleistani lämmittämään. Vaikka kuvissa näkyy ihana laskeva auringon paiste, tuolloin oli melko viileää ja neule tuli todella tarpeeseen.

Varaslähtö kukkamekkokauteen - BMH - Big mamas home by Jenni MAMA korut - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvakorut bongasin jokin aikaa sitten MAMA korun sample instagrammyynnistä. Siellä myytiin mallikoruja 15 € hintaan. Päädyin ostamaan kerta heitolla muutamat korvakorut ja nämä ovat yhdet niistä. Nämä ovat ensimmäisiä vanerikorujani. Vaneri on toki monella tapaa entuudestaan tuttu materiaali, mutta minulla ei ole olut vielä siitä tehtyjä koruja. Nämä ovat todella kevyet ja plussaa on se, että nämä eivät ime likaa samalla tavalla, kuin esimerkiksi massasta tehdyt korvakorut.

Varaslähtö kukkamekkokauteen - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoinen - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Kevätmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni New Look laukku - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Neule – H&M

Mekko – H&M

Laukku – NEW LOOK

Kengät – ZADAA Second hand

Korvakorut – MAMA KORU

 

Kuinka moni aikoo ottaa kanssani varaslähdön kukkamekkokauteen? Minusta on nyt ihan passeli hetki aloittaa kukkamekkojen käyttö.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Vaaleanpunaiset överit ja kukkamekkofiilistelyä

Neuleliivi ja kukkamekko

Paljon kysytty kukkamekko

Yksi mekko, neljä tapaa

Haltiakummin asu – eli hempeä kukkamekko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *