Hae
Big mamas home

4 x kuinka pukea liehuke

Sain kipinän tähän postaukseen, kun eräs lukijani kommentoi erääseen juttuun, että sai siitä idean miten käyttää omaa liehukettaan. Joten halusin jakaa teille enemmänkin vinkkejä siihen, miten pukea liehuke. Uskon, että suurin osa tietää millainen vaate on liehuke. Mutta eiköhän se tämän postauksen jälkeen selviä. Itse olen aina pitänyt tämän tyylisistä vaatteista. Kai se on se minun sisäinen boheemihippini, joka on erityisen ihastunut tämän tyylisiin vaatteisiin.

Nyt itse postaukseen. Kehittelin neljä erilaista kesätyyliä, joihin tämän tyyppinen liehuke sopii kaveriksi.

Pluskokoisten muoti - t-paitamekko ja liehuke - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - t-paitamekko ja liehuke - BMH  - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - t-paitamekko ja liehuke - BMH - Big mamas home by Jenni

T-paitamekko ja liehuke

Olen ostanut tämän kyseisen mekon jo pari vuotta sitten. Tähän asti se on ollut enemmän sellainen kotimekko, koska olen tuntenut siinä oloni jotenkin epävarmaksi. Tänä kesänä se on päässyt ihan kunnolla käyttöön. Osasyy sille, miksi en ole tätä aiemmin käyttänyt on se, että olen vähän hävennyt reisiäni. Mekko on mukavan rento ja  sopii moneen tilanteeseen. Olen ollut tässä asussa sekä kaupungilla, että ystäväni baby showereissa ja tämä toimii.

Liehuke / SHEIN – Mekko / H&M – Korvakorut / ANNIDIUDIY – Kengät / ZADAA SECOND HAND – Rannekorut / THOMAS SABO

Pluskokoisten muoti - toppi, farkkushortsit ja liehuke - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - toppi, farkkushortsit ja liehuke - BMH - Big mamas home by Jenni

Pluskokoisten muoti - toppi, farkkushortsit ja liehuke - BMH - Big mamas home by Jenni

T-paita, farkkushortsit ja liehuke

Olen viimeisen parin vuoden aikana oppinut käyttämään shortseja, samasta syystä, kuin aiempi mekko on jäänyt käyttämättä. Olen kärvistellyt pahimpinakin hellekesinä sitkeästi farkuissa, kun en uskaltanut näyttää jalkojani. Nyt shortsit ovat tulleet kesävaatekaappiini jäädäkseen. Musta on minulle kesäväri siinä missä valkoinenkin. Olen kuullut monesti kyselyitä siitä, miksi pukeudun kauniilla kesäsäällä mustaan väriin. En täysin ymmärrä tätä ajattelumaailmaa. Minulle musta on klassinen väri ja sopii kesään ihan yhtälailla, kuin mikä tahansa muukin väri.

Nuo sandaalit ostin aika hätäisesti eräänä kuumana päivänä Hennesiltä, kun olo kävi tukalaksi lenkkareissa. Nyt ne ovat koko kesän käytetyimmät kengät. Jotain kertoo se, että minulla on jaloissa kyseisten kenkien mukaiset rusketusrajat. 😀

Liehuke / SHEIN – T-paita / H&M – Shortsit / H&M (leikattu farkuista) – Hattu / LINDEX – Sandaalit / H&M

Pluskokoisten muoti - Pitsitoppi, farkut ja liehuke - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - Pitsitoppi, farkut ja liehuke - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - Pitsitoppi, farkut ja liehuke - BMH - Big mamas home by Jenni

Liehuke, pitsitoppi ja mon jeansit

Menee se liehuke myös farkkujen kanssa. Tämän kesän helteillä farkkuja on tullut käytettyä äärimmäisen vähän, mutta vähän pienemmillä lämpöasteilla tämäkin asu toimisi hyvin. Nämä ovat ensimmäiset mom jeans-mallin farkut ja vaikka tykkään suosia ihonmyötäisempiä, eivät nämä hullummat ole. Pidän erityisesti housujen nilkkapituisista lahkeista.

Tämä voisi olla hyvin yksi treffiasuistani. Se on yksinkertainen, kiva ja pitsitoppi tuo siihen täydellisesti naisellisuutta.

Liehuke / SHEIN – Toppi / H&M – Mon jeans / H&M – Kengät / ZADAA SECOND HAND

Pluskokoisten muoti - Liehuke, t-paita ja legginssit - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - Liehuke, t-paita ja legginssit - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - Liehuke, t-paita ja legginssit - BMH - Big mamas home by Jenni

Liehuke, t-paita ja legginssit

Hellepäivien luottoasu. Liehuke suojaa käsivarsia auringolta, samoi legginssit, jotka ovat kuitenkin riittävän ohuet housut. Pitkän t-paidan olen sitonut vyötärölle Tiktokista oppimallani kikalla. Arastelin pitkään käyttää paitaa näin lyhyeksi sidottuna. Minua ahdisti näyttää paljasta ihoa vatsan seudulta, koska olen pluskokoinen. Mutta samalla tavalla se on ihoa, kuin käsivarsissanikin.

Mutta kuten sanoin, tämä on ollut helteellä suosikki asuni.

Liehuke / SHEIN – T-paita / ZALANDO – Legginssit / SHEIN – Sandaalit / H&M

-Jenni

 

Lue myös

Plussakokoisten muoti – Mistä me jäämme paitsi

Yhdet housut, viisi asua

Syystyylini

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.