Hae
Big mamas home
Kaupallinen yhteistyö

Hattarainen neuletakki ja mukavin mekko Nansolta

Kaupallinen yhteistyö: Nanso

Ihanaa syyskuuta! Syksy on virallisesti alkanut ja nyt saa luvan kanssa alkaa miettimään syyspukeutumista. Sain valita Nansolta muutaman ihanan uutuuden ja nyt esittelen niitä teille. Kannattaa muuten lukea postaus loppuun. Sieltä löytyy alevinkki.

Nanso on kotimainen vaatemerkki, jonka historia ulottuu vuoteen 1921 asti Pirkanmaalle. Minä tutustuin brändiin jo joitain vuosia sitten ja aloitin ostamalla kyseisen merkin vaatteita second handina. Yrityksen periaate itseasiassa on se, että parhaat asiat kestävät aikaa, niin myös Nanson vaatteet. Löysin second handina nimenomaan kauniita, ajattomia ja laadukkaita vaatteita, mistä olin innoissani. Tämän myötä ihastuin todella Nanson vaatteisiin.

 

Livia-mekko / Nanso saatu*

Karamelli-neuletakki / Nanso saatu*

Korva- ja kaulakorut / Daughter of the North

Kengät / Zadaa second hand

 

Valitsin Nanson uutuuksista itselleni mustan, pitkähihaisen Livia mekon, sekä Karamelli-neuletakin. Tämä väri on ehtinyt myydä jo verkkokaupassa loppuun, mitä en ihmettele yhtään. Samaa väriä löytyy kuitenkin myös neulepusero, jos ihastuit väriin. Voin kertoa, että kummatkin ovat pehmeitä ja ihanan muhkeita. Täydellisiä syksyyn. Olen nimittäin sovittanut myös puseroa ja voin sitä lämpimästi suositella. Esikoiseni itseasiassa iski silmänsä jo tähän neuleeseen, joten saa nähdä, tappelemmeko tästä joskus hamassa tulevaisuudessa.

Pidän myös aivan valtavasti tästä mekosta. Se on miellyttävää trikoota ja täydellisen pituinen. Tässä on myös taskut, mikä on lopulta suosikkiominaisuuteni tässä mekossa.

Nansolta löytyy todella kivasti myös pluskokoja vaatteista, parhaimmillaan XXXL:ään ja 48:in. Sen lisäksi Nanson mitoitus on aika reilu. Kuvissa näkyvät vaatteet ovat XXL (mekko) ja XL (neule) ja kumpikin sopivat minulle hyvin. Joten Nansolla kannattaa rohkeasti sovittaa vaatteita. Ja mikä parasta, Nanson liikkeissä kaikki koot ovat esillä. Joten siellä pääsee oikeasti kokeilemaan myös pluskokoja. Tästä iso plussa ja kiitos heille. Moni pluskokoinen tietää, miten rajoitetusti isompia kokoja on liikkeissä. Me saamme yleensä tutkia verkkokauppojen valikoimia.

Nanso Kluuvin kulmassa

Nanson Aleksin liike on muuttanut Kluuvin kulmaan ja on avannut ovensa 31 elokuuta. Kaksikerroksinen myymälä on upea ja sieltä löytyy niin muotia, kuin kodin tuotteitakin. Avajaisten kunniaksi myymälässä saa kaikista normaalihintaisista tuotteista -25% alennusta sunnuntaihin 3.9 asti. Joten kannattaa käydä vilkaisemassa olisiko siellä tuota lilaa neuletakkia vielä jäljellä, kun alennusta olisi vielä pari päivää jäljellä.

Onko Nanso sinulle tuttu brändi ja tiesitkö, että heillä löytyy pluskokoja myös kivijalkaliikkeistä?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Loppukesän asu – Vihreä mekko ja farkkutakki

Musta kesämekko ja tennarit

Viimeiseksi jääneet masukuvat

Kesän värit sininen ja valkoinen

Crop top raskaana

Kaupallinen yhteistyö: Nanso

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *