Hae
Big mamas home

Alevinkki kaikille vanhemmille!

*Sisältää mainoslinkkejä

Hei, halusin tulla vinkkaamaan teille aivan loistavasta alesta, joka on menossa parhaillaan. Tämä vinkki on omistettu kaikille vanhemmille, kummeille, tädeille, sedille, mummeille ja papoille. Meidän perheessä on parhaillaan tulossa molempien tyttöjen synttärit, sekä joulu, joten lahjaostoksia mietitään kuumeisesti.

Martinexilla on menossa Poplet* alet, joissa on tuotteilla on parhaimmillaan -80% alennus. Meillä on ollut tytöillä Muumi-vaatteita jo ihan vauvasta lähtien. Rakastin erityisesti muumien yöpukuja. Niiden materiaali tuntui erityisen miellyttävältä ja niiden mitoitus oli sellainen, että se kesti vauvalla pitkään. Muumi-vaatteet ovat pääsääntöisesti kuoseiltaan aika villejä, mutta sieltä löytyy myös vähän rauhallisempia vaihtoehtoja.

Matrinex - BMH - Big mamas home by Jenni Poplet - Matrinex - BMH - Big mamas home by Jenni

Minä näppäilin jo oman tilaukseni ja pääsin aloittamaan muun muassa joulupukkigeimit hyvissä ajoin. Kerrankin! Yleensä olen aina se viimetipan vanhempi. Löysin siis kuopukselle joululahjan neljällä eurolla! Ostin myös muutamat jutut ihan tarpeeseen ja ajattelin nyt vinkata teille mitä tilasin.

alevinkit:

Our sea termospullo - Matrinex - Poplet

Our sea termospullo*

Minulta itseltäni puuttui hyvä, kiva juomapullo aivan kokonaan ja tämä Muumien Our sea-pullo puhutteli minua todella kovasti. Juon hävettävän vähän vettä päivän aikana ja hukkaan vesipulloni vähän turhan helposti. Joten jos kiva pullo kannustaisi minua pitämään sen tallessa ja juomaan vettä riittävästi.

Nipsu reppu rusetti pinkki - Matrinex

Nipsu-reppu rusetti*

Minulla on ollut kummallekin tytölle etsinnässä uudet reput. Esikoisen kohdalla yritän miettiä jo tulevaa koulua, mutta kuopuksen päiväkotireppu on myös on aika epäkäytännöllinen. Kuopuksen yksi lempinimi on Pikku Myy, joten tämä Myy-reppu on ihan täydellinen. Se on myös pinkki, mikä oli pian neljävuotiaan ainoa vaatimus.

Luin tilausta tehdessäni repun ominaisuuksista ja ne vaikuttivat todella hyviltä. Tästä saadaan todennäköisesti pitkäikäinen käyttöreppu pienelle päiväkotilaiselle.

Pikku Myy-collegepusero - Matrinex

Pikku Myy-collegepaita*

Viimeisenä, rikkaruohon lailla kasvava esikoiseni sai valita itselleen Muumi-puseron. Löydettiin kaksi kivaa puseroa, joista hän sai valita toisen. Ja äidin iloksi valinta osui tähän hillitympään versioon. Toinen vaihtoehto oli Ruusut-college*, joka on toki todella kaunis, mutta en kiellä etteikö tämä rauhallisempi printti olisi enemmän omaan mieleeni. Tämä on viimeinen hetki esikoiseni kanssa käyttää näitä Muumien lastenmalliston vaatteita, sillä koot loppuvat 128 cm. Edelleen, uskomatonta, miten iso tuo tyttö on jo. Nyyh.

Toivottavasti tästä vinkistä on teille hyötyä ja iloa! Lupaan kuvata ainakin tuon puseron ja repun, kunhan ne vain saapuvat meille.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Syyskuun kirppislöydöt

Keväisiä second hand-löytöjä

Lasten syystyylit – haaste

Ihania second hand löytöjä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.