Hae
Big mamas home

Neule army-takin kaverina

Kutsuin takkiani leikkimielisesti koiranulkoilutustakiksi. 

 

päivän asu, plussakokoinen nainen, plusbloggaaja,

 

Toivottavasti pääsiäinen sujui hyvin ja olette saaneet pääsiäisenä levättyä, sekä syötyä. Meidän pääsiäinen ei juuri eronnut arjesta, sillä olimme mieheni kanssa täysin ristiin töissä. Vaihdoimme pari kertaa ovella ylävitoset ja toivotimme toiselle hyvää työpäivää. Lasten kuulumiset kerrattiin Watsappissa. Itse pääsiäinen koostui yksinkertaisista osasista ja oli siinä suhteessa todella onnistunut. Olin vapaillani tyttöjen kanssa siis suurimmaksi osaksi kolmistaan. Tyttöjä se ei haitannut, vaikka pari kertaa mietin, jäävätkö he taas jostain paitsi. Saatiin me otettua myös muutama hetki koko perheen kesken ja lapset saivat myös laatuaikaa isänsä kanssa. Uskon, että heillä oli mieluisa loma.
Ja vappuna sitten uusi yritys. Olen silloin vapailla.

 

 

Nämä asukuvat on otettu jo ennen pääsiäistä, aurinkoisena iltana hovikuvaaja Erikan kanssa. Meillä oli kuvatessa niin hauskaa, että naurumme taisi aiheuttaa paheksuntaa joissain ohikulkijoissa. Anteeksi kaikki, jotka jouduitte todistamaan hillitöntä nauruamme. Meille se toimii terapiana. Olo on yleensä todella kevyt ja vapautunut, kun on saanut purkaa paineita muutamilla nauruhepuleilla. Ja eikö sanonta kuulu, että nauru pidentää ikää? Meille sitä tuli kummallekin monta vuotta lisää tuolla määrällä.

 

 

 

Yksi niistä jutuista jolle Erika nauroi, oli kun kutsuin takkiani leikkimielisesti koiranulkoilutustakiksi. Se on second hand-löytö Zadaasta viime keväältä. Se on palvellut minua uskollisesti viime kevään ja syksyn ja jatkaa tänäkin vuonna.
Ostaessani sen, etsin itselleni army-henkistä takkia, jolla touhuta lasten kanssa ulkona. Tämä on hyvä takki esimerkiksi metsäretkille ja puistoon. Se on ohut, mutta alle mahtuu paksumpikin neule kaveriksi lämmittämään.

 

 

Keväisin pukeutumiseni pohja onkin takki ja neule yhdistelmä. Talven jälkeen minulla on kiire päästä käyttämään kevyempiä takkeja, joten yhdistän niitä neuleisiin pysyäkseni kuitenkin lämpimänä. Olen nähnyt somessa muutamia postauksia siitä, kuinka ihmiset sanovat pistäneensä neuleensa kaappiin talven jäljiltä. Minä luovun niistä vasta kun lämpötila on jäänyt pysyvästi yli kahteenkymmeneen.

 

Takki ZADAA Second hand 
Neule H&M
Jegginssit CUBUS 
Kengät NIKE Zadaa second hand 
Laukku ZADAA Second hand
Kuvat: Erika Huhta | Editointi: Minä

 

 

8 kommenttia

 1. Diina-Maria kirjoitti:

  Kiva takki ja ihana tupsu tuossa laukussa. Käytän itse myös aina tupsuja joka laukussa 😀

 2. Art LilyKristin | M.Hartikainen kirjoitti:

  Tosi hyvännäköinen takki, ihana väri ja kivat kultaiset yksityiskohdat <3

 3. Marleena kirjoitti:

  ihastuin sun kirjotustyyliin! ihanan rento ? tarvisin itse vastaavanlaisen kevät-takin ?

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Jäin pohtimaan tuota, että on erikoista kun äänekäs nauru voi aiheuttaa pahennusta – itsekin samaa ilmiötä joskus huomannut..

 5. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos. Tupsujen lisäksi tykkään sitoa laukkuihin myös huiveja.

 6. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos. Minäkin tykkään ja juuri kultaiset yksityiskohdat kiinnittivät aikanaan huomioni.

 7. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Voi kiitos. Ihanaa palautetta.

 8. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Tiedostan sen, että minulla on luonnostaan vahva ja kantava ääni (toisin sanoen, huudan vaikka en omasta mielestäni huudakkaan). Ymmärrän hyvin, että se saattaa häiritä jotain ihmisiä. Tuttuni ja työkaverit tietävät, että minua voi pyytää hiljentämään ilman, että pahastun siitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.