Hae
Big mamas home

Ensimmäinen sinkkujoulu

Joulu on tänä vuonna itselleni hyvin erityinen. Se on minulle ensimmäinen sinkkujoulu ikinä. Lapsuuden kodissani vietin joulut aina perheeni kanssa. Sieltä muutin suoraan minun ja exäni yhteiseen kotiin, jolloin vietimme pariskuntajoulua aina siihen asti, että saimme lapsia. Silloin jouluista tuli perhejouluja. Viime jouluna lapset olivat minun kanssani, mikä tuntui lohdulliselta, kun kyseessä oli ensimmäinen joulu eronneena. Tänä vuonna lapset menevät toiseen kotiin viettämään joulua ja minä vietän joulua itsekseni.

Voin kertoa, että kesällä vielä ahdisti, mutta sen jälkeen olen tehnyt paljon ajatustyötä sen eteen. Olen kuullut sanonnan, että elämä on noin 20% sitä, mitä sinulle tapahtuu ja 80% sitä, miten siihen reagoi. Joten loppujen lopuksi tuleva joulu riippuu paljolti siitä miten siihen asennoidun. Jos vellon siinä tunteessa, että pyhien viettäminen yksin on kamalaa, se on varmasti sitä.

Ensimmäinen sinkkujoulu - BMH - Big mamas home by Jenni

Joulun odotus lasten kanssa

Mutta ensinnäkin, meillä on tyttöjen kanssa koko tämä alusaika nauttia ja tunnelmoida joulua yhdessä. Olen puhunut ennenkin siitä, että nautin eniten itse odotuksesta, joten loppujen lopuksi saan joka tapauksessa parhaat palat joulusta itselleni. Meillä on tyttöjen kanssa monia perinteitä, joista saamme nauttia yhdessä ennen varsinaisia joulupäiviä. Oli esimerkiksi aivan ihanaa, miten tytöt innostuivat kuusen laitosta kainssani. En siis jäänyt siitä mitenkään paitsi. Ja meillä on tiedossa vielä monia vastaavia hetkiä yhdessä.

Jouluni sinkkuna - BMH - Big mamas home by Jenni

Omannäköinen sinkkujoulu

Toisekseen, minun on mahdollista tehdä tulevasta joulusta täysin omannäköiseni. Joten en aio esimerkiksi hakea joulusijaisen töitä mistään hoitopaikasta, vaan vietän pyhiä oikeasti itsekseni. Näen sieluni silmin itseni juomassa glögiä kukkamekossa ja katsomassa jouluelokuvaa. Voin myös miettiä juuri itselle sopivia jouluherkkuja. Haluaisin vihdoin kokeilla blinejä. Olisi myös ihana käydä keskustassa tunnelmointikävelyllä. Olisi ihana käydä myös haltiakummittelemassa bestikseni bebeä, jos se heille vain sopii.

Joten sen sijaan, että ajattelisin tätä kurjana asiana, voin keskittyä kaikkiin mahdollisuuksiin, mitä tämä tuo tullessaan.

Enismmäinen sinkkujoulu - BMH - Big mamas home by Jenni

Voi hyvin olla, että tunnen itseni aattona yksinäiseksi, mutta sitten pitää ottaa vaikka puhelu jollekin läheiselle. En kiellä etteikö olisi ihanaa käpertyä sen oman kullan kainaloon jouluiltana, mutta tällä hetkellä minulla ei sitä omaa kultaa ole, joten näillä mennään. Elämässäni on kuitenkin paljon muuta hyvää, joten minun on turha surkutella asiaa joka ei varsinaisesti ole ongelma. En ole ainoa yksin jouluaan viettävä sinkku.

Tästä puheen ollen, jos siellä on muita yksin jouluaan viettäviä sinkkuja, niin olisi todella kiva kuulla teidän ajatuksianne ja saada vähän vertaistukea. Kommentoikaa tai tulkaa laittamaan DM:mää Instagramissa.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Deittailu ja sen jakaminen julkisesti

Deittailutarinat: Täydelliset treffit

Mikä on kun enää ei rehellinen suomalainen mies kelpaa?

Deittailutarinat: Mies jota en uskonut tapaavani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *