Hae
Big mamas home

Kirsikan kukkia, sekä farkkutakki ja ribbimekko

Ihanaa alkanutta viikkoa! Minä olen kirjoittanut täällä koko aamupäivän. Tuntuu, että tekstiä vain syntyy, joten yritän ottaa tästä kaikesta ilon irti. Se ei ole aina ihan itsestään selvää, että kirjoittaminen luistaa.

Eilen vietettiin äitienpäivää, joka oli omalla kohdallani tällä kertaa aivan ihana. Siinä ei ollut mitään erikoista. Me syötiin yhdessä, leivoin itse kakun ja lähdettiin pienelle retkelle puistoon niin, että lapset saivat harjoitella samalla pyöräilyä. Aktiviteetit olivat hyvin samanlaisia kuin, mitä me tehdään normaalistikin yhteisinä vapaapäivinä. Lapset olivat toki askarrelleet molemmat minulle lahjat ja puoliso oli ostanut minulle korusetin, josta olin haaveillut jo pidemmän aikaa. Lapseni ja puolisoni onnistuivat tekemään eilisestä, kuitenkin elämäni parhaimman äitienpäivän läsnäolollaan. Vaalin muistoa mielessäni ikuisesti.

 

Farkkutakki / H&M

Mekko / H&M

Laukku / H&M

Kengät / Zadaa second hand

Korvakorut / Smiling Design

 

Käytiin viikonloppuna myös kuvaamassa puolison kanssa Roihuvuoren kirsikkapuistossa. On edelleen ihan mahtavaa, miten hän haluaa auttaa ja tukea minua tässä hommassa ja lähtee vapaaehtoisesti kuvaamaan minua. Minulla on kuvaamisen suhteen paljon ohjeita ja mielipiteitä, joten jollakin saattaisi oikeasti mennä hermo. Plus olen todella tottunut kuvaamaan Katrin kanssa, jolloin homma on äärimmäisen vaivatonta. Me tunnetaan toisemme ja ne kuvaustarpeet niin hyvin, että homma menee nykyään aika nopeasti. Mutta siitä huolimatta arvostan suunnattomasti puolisoni apua tässä.

Ribbimekko

Olen sanonut moneen kertaan, että ribbimekko on yksi parhaita raskausvaatteita. Varsinkin kun olen isoimmillani näin keväällä ja kesällä. Se on helppo ja se on siisti. Se myös myötäilee kivasti kasvavaa vatsaa. Näitä kuvia katsellessa totesin, että pötsistä on kyllä kasvanut melkoinen pallo. Ei vissiin ole enää mitään epäselvyyttä siitä olenko raskaana vai en.

Ribbimekkoon on myös kiva yhdistellä erilaisia kimonoita ja liehukkeita, joita allekirjoittaneelta löytyy joka lähtöön. Jaan teille todennäköisesti kesän myötä useamman asun mekossa ja liehukkeessa.

Nyt toivotan aivan ihanaa alkanutta viikkoa. Nautitaan lämpimistä ilmoista ja siitä, että torstaina monella on ylimääräinen vapaapäivä!

-Jenni

 

KUVAT: Muru / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Musta ribbimekko

Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu

Väsynyt mutta onnellinen

Kevätuniformu

Juhannussuunnitelmia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *