Hae
Big mamas home

Isänpäivää viettämään

Hyvää isänpäivää kaikille iseille, papoille, vaareille, isoisille, isän mielisille, bonusiseille, isäksi tahtoville ja ihan jokaiselle, joka kokee tämän päivän itselleen merkitykselliseksi ja tärkeäksi.

Omat lapseni viettävät isänpäivää tietysti oman isänsä luona. Me lähdemme puolisoni kanssa hänen perheensä luokse. Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen niin ison osan puolisoni perheestä ja suvusta. Mikä on hieman jännittävää, mutta en stressaa. Olen leiponut päivällistä varten bravuurini, juustokakun.

 

Neule / H&M

Farkut / H&M

Laukku / H&M

Hattu / Zadaa second hand

Kengät / Adidas second hand

Korvakorut / Smiling Design saatu*

 

Ollaan näillä lapsivapailla valmisteltua puolison kanssa muun muassa pikkujoulua lapsille. Pikkujoulu on ehdottomasti lempiperinteeni, sillä lapsuudessa siitä se joulunodotus on aina alkanut. Sen lisäksi olen valmistellut tulevaa blogijoulukalenteriani. Olen leiponut joulureseptejä ja kirjoittanut näppäimistö sauhuten. Puoliso on kantanut myös oman kortensa kekoon, jonka vuoksi rakastan häntä vain entistä enemmän.

Tänään on myös puolisoni vapaapäivä, joten todennäköisesti tullaan isänpäivä päivälliseltä pika pikaa kotiin viettämään aikaa kahdestaan. Meillä on niin jouluelokuva-, kuin myös Marvel-maratoni pahasti kesken, joten ilta menee todennäköisesti elokuvan parissa.

Postauksen loppupäähän sananen vielä kuvien asusta. Pukeudun kylmällä säällä usein nimenomaan neuleisiin ja farkkuihin tai nahkapöksyihin. Ei ehkä järin luovaa, mutta aina yhtä mukavaa ja tyylikästä. Tässä on syy muuten sille, miksi yritän etsiä säännöllisesti Pinterestistä pukeutumis inspiraatiota.

Mutta pidän valtavasti tästä asusta. Tuo kyseinen neule on niin lämmin päällä. Vaikka poolot eivät ole täysin omalla mukavuusalueellani. Se kuitenkin sopii kaikkien alaosien kanssa hyvin yhteen ja kuten sanottu, on äärimmäisen lämmin.

 

Kuljen tennareissa niin pitkään kun se on mahdollista. Ne ovat yksinkertaisesti lempi kenkäni. Nämä Adidaksen tennarit ovat ihan parhaat jalassa. Tämän päivän menoihin taidan laittaa kyllä maiharini.

Miten te vietätte isänpäivää?

Terkuin,

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua

Neuleliivi ja kukkamekko

Teddytakki ja hieman kuulumisia

Lyhythihainen neule

Paljettihame

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *