Hae
Big mamas home

Vuoden ensimmäinen viikkokatsaus

Big mamas home by Jenni S. Vuoden ensimmäinen viikkokatsaus

 

Big mamas home by Jenni S. Vuoden ensimmäinen viikkokatsaus

Maanantai

Viikko ei alkanut kovin vahvasti. Meidän nuorin valvoi ison osan yötä kipeiden korvien vuoksi. Aluksi en edes älynnyt, mikä pientä valvottaa. Jossain vaiheessa ymmärsin, että niiden on pakko olla korvat. Aamulla soitin heti terveysasemalle ja pyysin lääkärinaikaa. Lääkäri vahvisti sen, mitä minä olin arvaillut, eli korvatulehduksen. Saatiin siihen lääkkeet. Päivää piristi pitkä kävelylenkki rattaiden kanssa.

 

Big mamas home by Jenni S. Vuoden ensimmäinen viikkokatsaus

 

Big mamas home by Jenni S. Vuoden ensimmäinen viikkokatsaus

Tiistai

Toinen huonosti nukuttu yö. Oma huumorintaju meinasi jo loppua. Jokainen lapsen kanssa valvomaan joutunut ymmärtää varmasti. Myös kuopus oli selkeästi kiukkuinen huonojen yöunien vuoksi. Onneksi isompi oli hoidossa, joten saatiin mennä ihan omaan tahtiin. Aamulla odotti toinen ikävä yllätys, kun totesin ettei meidän hella pelitä enää. Soitin huoltoon ja väsymyksessä taisin itkeä tirauttaakin puhelimeen vastanneelle virkailijalle. Huoltomies tuli ja korjasi vian, mutta sanoi tilaavansa meille uuden hellan joka tapauksessa. Illalla pienemmällä tuli uni jo ennen seitsemää, mikä on todella harvinaista. Saatiin esikoisen kanssa rauhallinen ilta ihan kahdestaan. Luettiin iltasatu aivan rauhassa ja juteltiin vain.

 

Big mamas home by Jenni S. Vuoden ensimmäinen viikkokatsaus

 

Big mamas home by Jenni S. Vuoden ensimmäinen viikkokatsaus

Keskiviikko

Keskiviikko oli huono päivä. Olin koko päivän itkuinen ja vetämätön. Mikään ei tuntunut auttavan. Näin jälkeenpäin, päivä tuntuu tarpeelliselta. Teki hyvää itkeä, sillä oloni on ollut sen jälkeen loistava. Olin koko päivän kotona kuopuksen kanssa ja illalla haettin isompi hoidosta.

 

Big mamas home by Jenni S. Vuoden ensimmäinen viikkokatsaus

 

Big mamas home by Jenni S. Vuoden ensimmäinen viikkokatsaus

Torstai

Uskalsin viedä kuopuksen hoitoon, kun takana oli viimein kuumeeton päivä ja kivuton yö. Olin sopinut treffit Susannan kanssa keskustaan. Ollaan nähty viimeksi Kaksplussan blogipäivillä viime keväänä, joten oli jo aikakin päivittää kuulumiset. Susannalla oli nuorin lapsista mukana, joten meidän treffit alkoi Stockmannin leluosastolla. Oli ihanaa vaihtaa kuulumisia. Se oli ehdottomasti parasta terapiaa, mitä tässä tilanteessa olisin voinut toivoa.

 

Big mamas home by Jenni S. Vuoden ensimmäinen viikkokatsaus

 

Big mamas home by Jenni S. Vuoden ensimmäinen viikkokatsaus

 

Big mamas home by Jenni S. Vuoden ensimmäinen viikkokatsaus

Perjantai

Tuntui, että tarvitsen aikaa ja ilmatilaa. Kotona seinät meinasivat kaatua päälle. Menin metrolla Tapiolan Ainoa-kauppakeskukseen, koska halusin käydä Søstrene Grenellä. Mielettömän ihana kauppa, josta tuli hieman mieleen Tiger, mutta enemmän minun tyylisenäni. Olin ajatellut ostavani jotain lapsille, mutta paikan päällä iski totaallinen valinnanvaikeus. Sen sijaan yhdestä Ainoan kukkakaupasta (siitä, mikä on Herkun yhteydessä), löysin maailman kauniimmat tulppaanit. Otin niistä noin 259 kuvaa kamerallani, koska ne olivat niin kauniita.

 

Big mamas home by Jenni S. Vuoden ensimmäinen viikkokatsaus

 

Big mamas home by Jenni S. Vuoden ensimmäinen viikkokatsaus

 

Big mamas home by Jenni S. Vuoden ensimmäinen viikkokatsaus

Viikonloppu

Vietin viikonlopun rauhassa lasten kanssa. Lauantaina käytiin eläinmuseossa. Kun kysyin lapsilta, mennäänkö, esikoinen tokaisi; ”Joo mennään kattomaan kakkaa.” Hieman huvitti, että viime käynnillä suurimman vaikutuksen lapseeni oli tehnyt eläimen jätökset. Onneksi museosta löytyi myös muuta kivaa, eikä vain kakkoja.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.