Hae
Big mamas home

Päivän haaveasu: Säihkyvä pikkujouluasu

*Sisältää mainoslinkkejä

Haaveasu - Säihkyvä pikkujouluasu - BMH - Big mamas home by Jenni

Paljettihame H&M

Paita H&M

Kengät TAMARIS

Korvakorut KAIKO

Luomivärit ANASTASIA BEVERLY HILLS

 

Pikkujoulukausi on jo ovella! Täällä odotetaan jo kovasti, että glitterkanuunan voi jo räjäyttää ja joulua pääsee fiilistelemään kunnolla. Viime vuonna ei saatu juuri pikkujouluja viettää, joten tänä vuonna varmasti otetaan ilo irti viime vuodenkin edestä. Itsellä on ainakin yhdet pikkujoulut tiedossa aivan lähitulevaisuudessa, joten haaveasu mietityttää väkisinkin.

Loppuvuoden juhlasesonkiin sopii aivan täydellisesti paljettihame, joka todellinen juhlapukeutumisen klassikko. Pitäisin kuitenkin asun yleisilmeen yksinkertaisena esimerkiksi mustan t-paidan avulla. Vaikkakin jalkoihin saattaisin laittaa pikkujouluissa lisäsäihkettä kenkien avulla. Korvakoruiksi valitsisin Kaikon Luna-korvakorut. Silmämeikin tekisin kauteen sopivilla väreillä tällä Mini Soft Glam* paletilla.

-Jenni

KUVAT LAINATTUJA.

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Päivän haaveasu: Syysloman lämmin asu

Haltiakummin asu – Eli hempeä juhla-asu

Korona-ajan juhla-asu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.